Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

A mi się właśnie przypomniało , że mam bobra na drzewie i zapas gwiazdek. Idę wrzucić drania do wora

deadwing, martynka1428 oraz Krzychu64 lubią to.
  2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Według paska wygląda na to, że już nam tak nie wiele brakuje, choć pewnie w rzeczywistości jeszcze trochę tego jest :) Ale wierzę do końca, że jednak się uda :)

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam z rana:D
    poczytaj wcześniejsze posty i nie oceniaj innych zbyt pochopnie>:(
    Ci najbogatsi wrzucili do wora tyle,ile ja nigdy nie miałam i mieć nie będę............
    moje ranne klonowanie nieudane:(
    ze zwykłych wyszedł bladolicy:(
    sp. mam jeszcze na 2 klonowania............
    niestety dziś koło nie było łaskawe:(
    ominęło sp. i wesoły łubin-jedyny kwiatek,którego mi brakuje:cry:

4. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie oceniajmy innych. Nie ważne kto ile, ważne, żeby każdy coś, skoro.... każdy ma mieć z tego coś. To nie najbardziej zasobni farmerzy powinni się mobilizować. Oni z pewnością hojnie swoje już wrzucili.
    Ja już nie wrzucam. satysfakcjonuje mnie to co oddałam ,nawet jak nie będzie pnącza. mam poczucie, że brałam udział w pracy zbiorowej na miarę swoich możliwości i zdroworozsądkowości i jest ok:)

5. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Mnie to już nawet na albinosa na moim targu nie stać xD

6. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Oprócz zrobienia eventu wrzuciłam dodatkowo bobry zwykłe i kolorowe za kwotę 240500 PD, więcej już nie mam. Będę żałowała jeśli nie uda nam się skończyć. Kto może wrzućcie jeszcze trochę boberków.

bari06 lubi to.
  7. ania5757

ania5757 Baron forum

emocje jak na meczu siatkowki
    teraz dogrywka
    damy rade
    troche pohandlowalam bo jako zapobiegliwy farmer wykorzystalam okazje
    dolozylam tez do globalnego
    na zasadzie tyle ile na targ tyle do wora
    musialam
    bo inaczej nie mialabym sumienia korzystac z pnacza
    a ono tuz tuz

8. *ewa*

a mnie polubiły bladolice:(
    ja ich do oaz,a one wracają jak bumerang:(
    ostatnie podchody,bo skończyła się sp.:(

9. Ilonka102

Ilonka102 Okazjonalny autor

Również dokładam się do globalnego i kolejny dentysta poleciał do wora. Pewnie potrzymają nas w niepewności do samego końca, ale mam nadzieję że będziemy mieli to wymęczone pnącze

10. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Pozałuję tylu wrzuconych bobrów jak pnącza nie będzie :(

Tralanetka, Anetta41 oraz bari06 lubią to.
  11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

walczymy jeszcze troszeczkę boberków

Anetta41 lubi to.
  12. *ewa*

znów bladolicy,wpakowałam go za karę do wora,dorzuciłam 10 zwykłych i tyle zabawy,bo sp. się skończyła,a z zagród boberki będą za jakieś 7 godz.
    idę popracować w realu,mam nadzieję,że pnącze będzie nasze:D

13. Marysieńka102

Marysieńka102 Czeladnik forum

złapałam jeszcze na targu 2 dentystów i poleciały do wora. Oj niech to się wreszcie skończy, oczywiście zdobyciem pnącza, bo w przeciwnym razie sporo z nas pójdzie z torbami na darmo>:(

Dybilas4 lubi to.
  14. Kathea

Kathea Baron forum

A skąd wiesz kto ile wpłacił? Masz to gdzieś podane? Poza tym co oznacza "dość hojnie"?

Mi się wydawało że jest to zadanie dla wszystkich graczy a nie dla dziesięciu najlepszych. Każdy daje ile może, na ile go stać, i jestem pewna że owa dziesiątka dała dużo więcej niż wielu z nas.

15. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Dorzuciłam jeszcze 3 x dentystę i 11 x zwykłe, mam nadzieję że uda nam się zdobyc pnącze. Jeżeli nie to farmerama może zakończyc się podobnie jak fantasyrama ( no może nie z 30 września br.), bo BP już za bardzo przegina.:oops:>:(

16. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

I co Cie tak kuje w oczy bogactwo innych,weź się do roboty to też będziesz bogaty.Najlepiej dokopać innym ,każdy daje ile może ,a nie krytykuje innych,zresztą to nie jest obowiązek tylko chęci szczere.Moje klonowanie to porażka ,ale pochodowałam zwykłe i oddałam.

chomcio40, ***kacper*** oraz Anetta41 lubią to.
  17. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Dałam tyle, żeby nie czuć się darmozjadem i nie zbankrutować przy okazji (bankructwo SG - bo złotówek na grę nie wydaję od kilku lat) - nie jest to ilość wg wielu graczy wielka, ale dla mnie tak. Gdyby było wiadomo, ile punktów tak naprawdę brakuje, może wielu graczy, by jeszcze się spięło i dorzuciło, ale bez tej wiedzy, trudno...
    A teraz niech się dzieje wola BP...

18. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Dzień dobry !
    Zobaczymy czy będzie dobry po zakończeniu eventu. :)
    Tak jak obiecałam, wrzuciłam trapera i 57 zwykłych.
    Pozdrawiam wszystkich optymistów. :) :) :)

19. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

ja też już w stodole mam pustkę w bobrach, nawet ten z drzewka poszedł - coraz mniej do końca potrzeba, może nam się uda.

20. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Ciągle ktoś narzeka, że inni dają mało... :) Przestańmy w końcu rozliczać innych i sami coś dorzućmy. U mnie klonowanie jak zwykle- tragicznie, nawet nie mam kolorowych ulepszeń, ale coś tam wrzucam... na miarę swoich możliwości. Zostały jeszcze 4 godziny, może nam się uda. Jak nie to trudno, pewnie zapał przy kolejnych globalach będzie dużo mniejszy...:p

*galinka*, ***kacper*** oraz Renia1920 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.