Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Nie mam już ani jednego kolorowego boberka-wszystko co zostało po zadaniu indywidualnym poszło do wspólnego kotła. Mam nadzieję że zdobędziemy pnącze.
    Za 2 godziny zbiorę kilkanaście zwykłych bobrów to dorzucę również i te.
    Ja też za globalnymi zadaniami nie przepadam.

est-orka lubi to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

o_O:eek:xD:cry:xD:cry:
    No widzisz jak Ci pomogło xD:cry:
    Ja konsekwentnie już nie wrzucam :p

ross2, gretag oraz .Farmeria. lubią to.
  3. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Witam.
    Obecny event najbardziej przypomina mi, o ten

Ani w jednym ani w drugim nie wiadomo o co chodzi.
    Tzn...wiadomo8)

4. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

witam. jeżeli mamy wór bez dna to może znaczy, że pasek jest odświeżany co 2-3 dni i po evencie będzie pnącze i zostanie jeszcze na pół drugiego...:eek: no chyba że nam jakiś BóPr gałąź pnącza podgryza>:(

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

O globalu już chyba wszystko zostało powiedziane. Osobiście chcę, żeby się skończył i nigdy nie wracał. W tej grze lubię to, że sama sobie pracuję na własny rachunek. Z drugiej strony nie lubię nikomu niczego zawdzięczać. Dla mojego dobrego wewnętrznego samopoczucia chciałam się dorzucić do globala w stopniu adekwatnym do zaangażowania innych graczy. Uważam, że to zrobiłam i dla mnie temat jest załatwiony. Dziękuję wrzucającym screeny:)

6. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Nie podgryza się gałęzi, na ktorej się samemu siedzi.;);)

Ostatnie edytowanie: 14 września 2015
    est-orka i ania5757 lubią to.
  7. czarsa

czarsa Baron forum

Dobry wieczór wszystkim fanom boberków i pnącza...:)

dzisiaj dorzuciłam jeszcze kilka kolorowych...wyszło jakbym 3 razy event zrobiła, wiem że daleko mi do naszych wspaniałych farmerów...więcej wrzucić nie mogę bo jakoś malowanie mi nie wychodzi :cry:ale mam nadzieję że pnącze będzie nasze...:) Jutro po powrocie do domu będę szukała pnącza i itemów...obym na księżycu ich nie znalazła...:):):)

Dziękuję za wspólną pracę...wszystkim :))))

8. Iskierka95

Iskierka95 Komisarz forum

Dobry wieczór wszystkim,trochę zamętu zrobiłam swoim postem,wybaczcie to było nie zamierzone,tak odebrałam ten event ,i taka moja mała refleksja dt tego eventu-kupiłam największy pakiet super paszy(wiem nikt mnie nie zmuszał)kolorowanie poszło jak krew z ... ,pnącze i itemy ????? to następnym razem wolę kupić sobie pnącze za 150 florków i mieć pewne i się nie denerwować na stare lata:wuerg:czas chyba po 5,5 roku dać sobie spokój z farmą,dobranoc wszystkim:)

Magdam.1__, -norbijas- oraz {Monia} lubią to.
  9. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Wygrzebałam w spółdzielni i dokręciłam trochę SP - w sumie 12 sztuk na 6 burdelików. Dokupiłam kilka zwykłych bobrów, podlałam perfumą i nawet nieźle poszło - 2 drwale, 6 albinosów i zwrot 12 zwykłych. Poszło do wora bo co mi tam :p (róże i tak poza zasięgiem, czerwienie zresztą też - raz trafił mi się leśny)
    SP dalej w młynie, ale skończy po evencie, pasza dla bobrów wyszła a na targu 1500 SG sztuka, więc ostatnie 4 zagrody załadowane i rano do wora (raczej to bez różnicy przy ich wartości, ale pasek też nie mówi ile jeszcze potrzeba...)

Mój pierwszy global i fanem nie jestem

sqra lubi to.
  10. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

dorzucaj do wora całą noc , dorzucaj ...;)xDxD
    te cuda z fantazy już dawno na farmę cisną , kurna chata aż boję się tych wróżek i innych stworów..;):pxD

12. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Dalej dawaj screena ile Ty wrzuciłaś :p - od kilku dni widzę że targ Twój więc tak sobie myślę że kupujesz bobry za to i do globala naparzasz ;)

13. piotrs

piotrs Książę forum

podzielam w pełni :)))

-norbijas- lubi to.
  14. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Z jednego się cieszę, że ten cały globalny event się kończy, nie przepadam za taką formułą, bo tak naprawdę nie wiemy ile wrzuciliśmy co się z tym stało itp. (lubię liczyć na siebie, a nie na wszystkich - chociaż czapki z głów za to ilości wrzucone ).
    Obawiam się, tylko że sami sobie strzelamy w stopę, bo jak sprzedaż SP wzrosła to takie eventy będą częściej :( :(

ania5757 lubi to.
  15. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

witam.czemu niemam tych 2 itemow skoro mam juz odkryte,mam tylko ten pierwszy ze stolikiem.czy tak ma byc?

16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

itemy dostaniesz dopiero po zakończeniu eventu.
    ten ktory masz był do zdobycia w zadaniu indywidualnym, a pozostałe z zadania globalnego będa później ;)

AnnDżelina lubi to.
  17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

przynajmniej tak obiecali xD

i oby nigdy więcej globalnych >:(

0olimpia0, ania5757 oraz chrumcia91 lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

popieram, oby nigdy ich nie było

ania5757 i AnnDżelina lubią to.
  19. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

pozostale itemy otrzymamy po zakonczeniu zadania globalnego.na razie mozemy pomarzyc.

20. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

dzieki wszystkim za wyczerpujaca odpowiedz,teraz mam jasnosc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.