Opinie Pracowite bobry

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Sep 8, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

No właśnie Monia:) ..... na mnie robi większe wrażenie to jak ktoś pisze, że oddał np. jedynego drwala do globala, który uzyskał z przeskoku niż na Was ten mój wkład ..... dlatego wszystkim co wrzucili cokolwiek nawet jednego boberka należą się gratulacje :)
    I takie ode mnie wszyscy mają ..... GRATULACJE :)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

piszecie tutaj o mobilizacji i innych takich rzeczach...a dla mnie dobra ocena tego gdzie wiekszosc userow ma ten global jest fakt,ze w ciagu 15 min sprzedalem 1,5 tys perfum po 600 sg za sztuke..
    Oreczko jestem pod wrazeniem:)

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Fiu fiu rzekł wróbelek :)
    z moimi 355,500 mogę sie głęboko schować :p
    kombinuję i kombinuję i nic, dalej po pół różowych boberów i drewienka, znaczy jeden nurek i jeden kudłaty, jeszcze jakiś traper sie przyplątał...same singielki :(

4. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Mam "moje" czerwone bobry.
    Zgodnie z obietnicą, z dymem, ale i z nadzieją na trzeci item dla wszystkich, puszczone 283.000. Na razie to szczyt mojego rozsądku a zarazem możliwości.:) Jak targ pozwoli i rozum dopisze może wlezę wyżej, bo .... eska floreska konsekwentnie nie wysyłam...:p

5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Wielkie gratulacje!!! Szacun :)

Aż mi się głupio zrobiło :oops:

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam wieczorkiem:D
    oreczko jezdem w sioku:)
    coś tam już wrzuciłam do wora,ale niewiele,bo niestety nie mam szczęścia w BB:cry:
    zresztą od zawsze:cry:
    klonuję jeszcze,ale tych drobiazgów nie wrzucam do wora tylko wkładam na powrót do oaz:D

czarsa, TETUNIA, gadek and 1 other person like this.
  7. est-orka

est-orka Fanatyk forum

A to dlaczego Ci się zrobiło głupio? ..... ja oddalam tyle, na ile było mnie stać i chciałam oddać i każdy z nas oddał tyle ile mógł i chciał ..... i to właśnie jest w porządku:)
    I dziękuję za gratki:)

8. deadwing

deadwing Komisarz forum

Już za chwileczkę, już za momencik boberek na pniu zacznie się kręcić :).

Wygląda na to, że nastąpiła jednak ogólnoświatowa mobilizacja Farmerów aby zdobyć komplet itemów.
    Myślę, że mamy je już w kieszeni.
    A może to wyścig po pnącze...?

czarsa and stokrotka76 like this.
  9. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ciekawość innych ?
    Chyba z 2 dni temu pisałem właśnie za sprawą screenów Juliuszki aby każdy tak narzekający na pasek globala wkleił screena ile dał ( ile dał to dał -nawet jednego zwykłego bobra ) i żebym był ciekawy liczb ?- chyba nie (sam wkleiłem screen ) Ja nadal czekam ale pewnie jutro pęknę a że gram za friko to tyle co Ty i Juliuszka nie jestem w stanie wrzucić ( troche też musiałem sprzedać aby misje dla gwiazdek porobić )
    Mnie bardziej dziwi takie coś że ktoś się szczyci że ma róże narzeka na pasek globa a pewnie czeka na takich jak Ty Juliuszka ITD.

10. tessao

tessao Cesarz forum

klonuje 1 bóbr+1 bóbr drwal+ 1 bóbr drwal + 1 bóbr dentysta i otrzymuje ..... 2 bobry albinosy
    takie wyniki to chyba żart >:(
    wynik klonowania dorzuciłam do globala, a miało być więcej :(

11. Megan

Megan Komandor forum

Spróbowałam jeszcze kilka razy wrzucić resztę bobrów do domków, no i zostało mi tylko trzy sztuki , wyniki są wszystkie podobne, najwyższy trafił się dentysta, jeden na cztery próby.....zęby mnie nie boląxD

Ucieszyłby mnie nawet traper, nie mam tak dużych wymagań, tym bardziej róży, nie lubię tego koloru, więc zbytnio do niego nie dążę:)

12. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Ta moja wzmianka o ciekawości była skierowana do osoby, która napisała do mnie sówkę z zapytaniem ile ja wrzuciłam.....ot co:)
    I jeszcze raz podkreślam....każdy gra tak jak mu pasuje i to jest słuszne :)

13. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Głupio mi się zrobiło, w nawiązaniu do wcześniejszych postów o Polaczkach. Ale masz rację w 100%

14. TETUNIA

TETUNIA Komandor forum

Eh, i znowu smutno mi, dlaczego tak myślisz? Wierzę, że wystarczy wrzucić bobra z drzewa i global jest nasz, pod warunkiem, że wszyscy grający w farmę zrobią to

15. cheray

cheray Aktywny autor

ja nie mam nawet pomarańczowych zagród ale za to mam satysfakcję że dzięki mnie też po trosze pasek poszybował w górę bo wrzucam wszystko co wyhoduje do globalnego i mam nadzieję że trzeci itemik też wpadnie bo jest śliczny,:):):)

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moj udzial w globalu....

jesli towar przepadnie, to nie bede mial do nikogo pretensji przeciez to tylko gra i wirtualne pieniazki:)

17. *ewa*

norbi siok:)
    ja nie mam tyle gwiazdek:oops::(

18. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Dopóki Oreczka nie pokazała swojego wkładu myślałam, że oddałam sporo ale każdy w/g swoich możliwości :D

Pierwszy raz dodałam screena ale to dlatego, że emocje mnie poniosły :) chciałabym chyba wiedzieć ile wrzucili Ci, którzy najwiecej narzekają .

19. *ewa*

ależ Wy hojne jesteście:D
    aż wstyd,że nie mogę dać choćby połowy tego:oops:

20. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Ewo ale to nie chodzi o to, żeby się ścigać a chodzi o to, żeby się dołożyć i jeśli to zrobiłaś (a zrobiłaś ) to wszystko jest ok
    Wszystko zależy od możliwości. Czasem drwal może mieć wartość kudłatego jeśli oddany z serca :)

Thread Status:
Not open for further replies.