Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Warto czasem f5 wrzucić. Ja tam myślę, że damy radę ;)

2. czarsa

czarsa Baron forum

do wczoraj wrzuciłam tyle
    dzisiaj dorzuciłam do globala
    dzisiejsze malowanie boberków niezbyt ciekawe...zobaczymy jaki będzie efekt...wprawdzie do dorobku Juli mi daleko ale zawsze to coś...:)) ludzie...malujcie, wrzucajcie...szkoda "pracy" wielu z nas..:))...a może ten global dziurawy bo boberki postawiły sobie tamę?:))

muszę się jeszcze pochwalić że to mój pierwszy scren:D:inlove::p

3. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

A ja odnosze wrazenie,ze pasek sie cofnal.:).Czemu nie wprowadzili cyferek.? No niestety to pytanie retoryczne.

janafarm lubi to.
  4. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

aisunelll Twój post z samym cytatem usunęłam.

Co jakiś czas odśwież okno z grą wtedy powinno być widać czy się pasek podnosi - ale fakt faktem - wolno to idzie.

5. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Nie udało się niestety wyhodować kolejnego płetwonurka aby sobie różowe bobry postawić.
    No cóż... co się nie odwlecze to nie uciecze.

JJoanna i eliza9070 lubią to.
  6. ]nusia[

]nusia[ Czeladnik forum

Ja wrzucam do globala to co mam a mam postawione 10 zagród ,nie klonuje SP brak

7. elajj

elajj Młodszy ekspert

witam z wieczora musze sie tez pochwalic rozowe boberki juz sa

gadek lubi to.
  8. mango80

mango80 Komisarz forum

One chyba u mnie wylądowały, bo u mnie klonowanie bobrów wyjątkowo udane. Od kiedy gram (już ładne parę lat) jeszcze mi się tak nie zdarzyło. Trzy płetwonurki ze zwykłych bobrów w czasie robienia zadania indywidualnego. Dodatkowo, za każdym razem przeskok co najmniej o dwa poziomy. Niesamowite, ale to wszystko w czasie środowego BB. Dzisiaj już zdecydowanie skromniej. Do studni bez dna, też już dorzuciłam.

chrumcia91 lubi to.
  9. megaleb

megaleb Aktywny autor

dlaczego nie mam drugiego itiemu z globala? indywidualne juz zrobilam i troche wrzucilam ponad stan

10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Nagrody z globala zostana dopisane do naszych kont po zakonczeniu eventu

gretag lubi to.
  11. megaleb

megaleb Aktywny autor

dziekuje

12. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Tak tez robie i dlatego doszedlem do tego wniosku.:)

13. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

za ile musze oddac boberkow w zadanie drugim

14. Kazik

Kazik Zaawansowany

Zadania Indywidualne wykonane :)
    Do globalnego dorzucone jak na screenie :)

idę odpoczywać i czekam na nagrody bo myślę, że takowe otrzymamy. Pozdrawiam i powodzenia hodowcom :)

15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

czekając aż młyn ukręci sp wrzucam zwykłe boberki,a trochę ich się zbiera,bo na polach stoi 34 zagrody:D

16. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

eliza9070 lubi to.
  17. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

zabawę w kolorowanie dopiero zaczęłam i pewnie niedługo jeszcze się pobawię, bo SP zostało już tylko 92 sztuki.
    Bobrów poszło coś ok 200, wyniki 75 albinosów, 17 drwali, po 2 dentystów i leśnych strażników i traper - wszystko z podstawowych

18. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Następne klonowanie nie udane, nic ciekawego albinosy, drwale, leśne strażniki, dentystę, te z wyższej półki tak jak telefon.....poza zasięgiem, tak jak zawsze i inne misje nie dokończone, bobry i super pasza jest, ale nie widzę żadnych efektów,dodałam trochę do globala i na tym koniec.....

19. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

my farmerzy wrzucamy a global ma chyba ukryta dziure i to spora...

20. mmmm4w

mmmm4w Okazjonalny autor

ja do globala dorzuciłam za 3500000 i SP się skończyla, jutro wrzucę ze 100 boberków zwykłych, mam tyle zagród że szybko odbuduję stadko

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.