Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Katon33

Katon33 Zaawansowany

No i na forum ucichło, wszystkich zatkało :)

juliuszka i czarsa lubią to.
  2. juras

juras Weteran forum

Nie zatkało, tylko wszyscy zajęci wrzucaniem do wora, a to trwaa..;)

3. czarsa

czarsa Baron forum

Zatkało bo Juli nawrzucała do wora dla nas wszystkich...też wrzucam (już około 100 tys)...jutro po malowaniu dorzucę więcej...:))

i oczywiście mogą mnie nazywać jeleniem ale bez obrazy nierogacizny niech nie mówią że jestem prosię!!!

jolantos, juliuszka oraz ma-ter lubią to.
  4. Peter0202

Peter0202 Okazjonalny autor

Spoko spoko.... jutro będzie tętniło życiem.... BB :p

ma-ter lubi to.
  5. ramona45

ramona45 Książę forum

Nie zatkało ,ja też wrzuciłam 150 bobrów z 300 jakie posiadałam.Tylko nie umiem robic screenów i nie chce mi sie naumieć tychże robić:):):)
    Wierzę ,ze każdy coś tam wrzucił i tak jak ja screena nie wrzucił bo mu sie nie chciało albo tak jak ja nie umie i nie chce mu sie naumiec :)

6. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

xDxDxDxD
    Każdy zajęty robieniem screenów ile już wrzucił :p
    No przyznawać się !!!! bo opinii cała masa a na razie tylko Juliuszka wrzuciła screen o_O

ramona45 nie oszukuj akurat Twoich screenów to widziałem trochę :D

juliuszka i ramona45 lubią to.
  7. ramona45

ramona45 Książę forum

Nie oszukuje,naprawdę nie potrafię:( Nie możliwe abyś widział ,bo nie wrzucałam nigdy ale obiecuje ,ze się nauczę kiedyś:))

8. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

bardzo łatwy w obsłudze jest ScreenShooter - jak Ja dałem radę to każdy będzie umiał xD

EDIT - to Ty chyba jesteś jakaś inna ramona45;)xD

ramona45 lubi to.
  9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    a ja przyznam się szczerze,że niewiele wrzuciłam do wora,bo po zrobieniu indywidualnego musiałam pohandlować,miałam tylko niewiele ponad 300 000 sg.
    hodują się boberki,w weekend pokoloruję w 7 oazach,bo mam 14 sp.i wrzucę do wora,dołożę nieco zwykłych boberków.............

gadek, zonaania2122 oraz ramona45 lubią to.
  10. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

11. ramona45

ramona45 Książę forum

Wrzuciłam tylko zwykłe bo kolorowych mi szkoda a tych zwykłych mi wystarczy do kolorowania-paszy nie wiele:(

12. juliuszka

juliuszka Generał forum

Podbijamy ?
    Przecież samo się nie zrobi...

13. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

juliuszka toż to siok:eek:;):D:inlove:

zonaania2122, babydelfi oraz juliuszka lubią to.
  14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ja też coś dorzuciłam do wspólnego worka, nie za dużo, bo wiele nie mam ale zawsze to lepsze niż nic :p

15. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Aż poleciałem sprawdzić pasek - no no sie trochu ruszył ;)
    Ja jak w pokerku - czekam :cry:

EDIT -Juliuszka chyba już nie klikniesz że lubisz xD
    U Mnie wygląda to w globalnym tak

Ostatnie edytowanie: 11 września 2015
  16. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Moje plany na event następujące.jak będą itemy i pnącze do zdobycia to będzie wsad własny .No chyba ,że BP zrobi licznik i będzie widać ,że dodane 50 tys. i z licznika zeszło 50 tys.

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mnie nie zatkało. Chciała to wrzuciła. Ja więcej ponad te 311 tys. nie wrzucę bo nie.:) I tak uważam,że wrzuciłam za dużo .

18. juliuszka

juliuszka Generał forum

Ja tak do 2 milionów spokojnie dopykam a potem poczekam na Ciebie.

Mam nadzieję, że nie będziesz sknerą przed samą metą ;)

-rybka24- i alexander56 lubią to.
  19. alexander56

alexander56 Generał forum

ja tam nie mam zbytnich rezerw bo dotad 130 boberków zwykłym doprodukowałem a i S.paszy tyci tyci lecz gdy BB nie poskąpi to takze na globalowy wór podrzuce to i owo :p:D

20. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja czekam na WIELKICH - na ich screeny a wtedy jako bidny będę z całych sił się starał ;)
    Ni szalej sama bo szkoda SG a dożynki tuż tuż - chyba że pójdziesz Moim przykładem i nie będziesz startować :)

EDIT - ile jeden farmer musi wrzutki zrobić aby się dopełniło - tak w przybliżeniu wie ktoś ??

ramona45 i juliuszka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.