Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Już u mnie też do łapy bobra,..jak odświeżyłam to pasek poszybował w górę :)

2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mniw tak to wygląda

3. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

U mnie 20% brakuje do pierwszego itemu.

AngelGina i gretag lubią to.
  4. gadek

gadek Fanatyk forum

U mnie wygląda tak

5. gretag

Ja od 14-ej nie wychodziłam z targu i dlatego miałam pasek tak nisko..:) W takim razie jest nadzieja,ze przynajmniej z jeden item jeszcze zdobędziemy :)

6. alexander56

alexander56 Generał forum

ja mam czuja ze rano bedziemy liczyc juz drugi item albowiem wierze w farmerska brac ze sie zmobilizuje i ruszy do przodu tak jak trzeba by osiagnac cel ;):p:music:

-rybka24- i gretag lubią to.
  7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Nastraszylas mnie, nie powiem;)
    Dobrze, ze wszystko jasne:)

gretag lubi to.
  8. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Gretuś ,u mnie po odświeżeniu jest teraz tak

gadek i gretag lubią to.
  9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Targ 13

AngelGina i gretag lubią to.
  10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie wygląda tak samo :)

kybek93 i gretag lubią to.
  11. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Alexandrze znasz mnie nie rok i nie dwa :) Lubię pożartować ale mało kto zna się na moich żartach :)
    Oazy zwinęłam, bo co za dużo to i krowa nie zje :p
    A pnącze masz rację końca nie widać :)
    Miłego wieczoru :) w sumie to już nocy :) Pozdrawiam :)

12. smerf41

smerf41 Weteran forum

U mnie ten sam poziom..zatem jakby tak każdy z graczy oddał do globala przynajmniej jedno ze średniej półki bobrzątko to może udałoby się dopchać do tego pnącza..czego wszystkim życzę. Pozdrawiam

gretag lubi to.
  13. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

przed przelogowaniem sie pasek byl na ok poł milimetra, a tylko sie przelogowalam to pasek powedrowal tak wysoko, prawie juz do pierwszego itemka, magia normalnie :D:D jak w takim tempie to bedzie szlo to damy rade z tymi itemkami i dojdziemy do rzedu :)

gretag lubi to.
  14. smerf41

smerf41 Weteran forum

A mnie drakuliku zależy..mam do niego zawsze słabość...ale wiesz ja kombajn mam od święta zatem jestem klikaczem zawodowcem:p to i tam zawsze poklikam...i coś uciułam do PD;) Pozdrawiam Ciebie serdecznie:)

15. gretag

Fajnie,ze się wyjaśniło bo byłam przez chwilę w szoku.. :)
    Siedzimy z synem tak plecami do siebie , ja poluję na targu bo lubię a syn klonuje i sobie plotkujemy i tak się zagadaliśmy, że ja z rozpędu kameleona tęczowego kupiłam hahah..gapa jestem i do tego ślepa od tego polowania..ciekawe czy mogę wystąpić do BP o odszkodowanie za utracony wzrok..hahahah..

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Mi w takim właśnie galopie trafił się najwyższy bóbr prehistoryczny za niewiele powyżej 10.000.000
    Normalnie promocja
    ;)

17. smerf41

smerf41 Weteran forum

Uwielbiam Twoje żarty....Ty i skompiradełko......nie tylko koń by się uśmiał:):):) Buziaki

18. gretag

Gratki, ja niestety nie upolowałam kudłatego..ale mam dwa niższe/do różowej zagrody. Dziś niewiele ofert na targu.

19. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Co my farmerzy bez Ciebie Greciu byśmy zrobili :)
    Dobrze nas kierujesz :)

kybek93, juliuszka oraz gretag lubią to.
  20. gretag

Znaczy ,że też będziesz się starała o odszkodowanie od BP? :p..hahaha..czy pasek globalny miałaś mniejszy ? :)

kybek93, -rybka24- oraz juliuszka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.