Opinie Pracowite bobry

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _miki101-

_miki101- Czeladnik forum

Witam,

czy można nie klonowac bobrów, tylko zrobić event oddajac zwykłe. Opłaca się to? Ktoś liczył ile tego zwierza trzeba?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

można samymi bobrami zwykłymi. Na początku wątku ktoś podawał ilość.

3. {Monia}

{Monia} Komandor forum

549 zwykłych o ile się nie mylę.

4. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

mniej niż 550 o ile dobrze pamiętam

Anetta41 i _miki101- lubią to.
  5. michav765

michav765 Stały bywalec

Indywidualne zaliczyłem ale jeśli chodzi o zaliczenie globalnego to czarno to widzę:p

Anetta41 i usiamik46 lubią to.
  6. Megan

Megan Komandor forum

Wyższego zwierzęcia ze zwykłych nie udało się zdobyć, jeszcze kilka prób zrobię...
    a te tak dodatkowo, zajmę się teraz kukułkami, sporo zadań w spółdzielni mam nie dokończonych:)

7. Agata00755

Kolejne podejście:

8. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

czyli jak skończyłem, bo skończyłem indywidualne zadania i mam pnącze, to teraz wchodzę "pomóż" i wrzucam ile się da? aż ten pasek będzie full? jak tam wchodzę "pomóż" to nie mam żadnej informacji ile muszę dać ich, zero informacji że muszę dostarczyć równowartość...

9. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

To moje wszystkie boberki. Evencik zrobiłam zwykłymi i kończą mi się. Potrzeba zwykłych 230 000 :420 = 548 sztuk zwykłych bobrów. Ech.. Tyle mojej zabawy na dziś.

_miki101- i MOD_Cookie* lubią to.
  10. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

indywidualne ja takze zaliczyłem w 20 min zwykłymi boberkami i jeszcze do kolorowania zostało nieco ponad 250 :pale z czym do ludu skoro SP jak kot napłakał -.- trudno co ma byc bedzie :)
    Bronek 82 i tu sie mylisz bo rzedu pnacza jeszcze nie masz podobnie jak pozostali gracze bo dostaniemy go dopiero gdy globalnie wszyscy bedziemy mieli zaliczone tak jak zrozumiałem :sleepy:

11. kocio

kocio Czeladnik forum

A gdzie jest moje pnącze, jakiś błąd?

Goldmaster82, _miki101- oraz Tralanetka lubią to.
  12. Agata00755

Pnącze jest za zadanie globalne, a nie indywidualne.

Jak gracze wypełnią globalne to pnącze będzie, a jak nie to pnącza nie będzie.

13. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Jak zakończysz indywidualne to otrzymałeś nagrody z tabelki poniżej, tzn. 150 PDxlvl, 1 CHMJ, 60x Perfumy, Naklejka, 2x skrzynka z narzędziami xl, 3x doniczka walentynkowa, 175 SGx lvl, 30 SP, 30x SNZ, 3x imprezowa wejściówka, 2x Jabłecznik z cukinią, 225 SGxlvl, 250 PDx lvl, 150 TPDxlvl, 45 SP i item stolik dla dwóch.
    Teraz robisz zadanie Globalne znaczy dla wszystkich. Tam trzeba oddać zwierza o wartości 74.650.000.000 SG żeby się zapełnił i mamy to zrobić wszyscy razem, farmerzy z całego świata. Jak zapełnimy pierwszą część dostaniemy item Zabawa w Kopanego, drugą Dzielny drwal, trzecią Toczenie pni a jak zapełnimy cały to pnącze.

14. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Witam.
    Daruj sobie globalne.
    Idź na targ i zarób coś.
    Daj się wykazać bardziej majętnym.
    To zabawa nie dla tych co są na dorobku.
    Pozdrawiam.

15. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Pnącze będzie, jak pasek globalny zazieleni się. Na razie nawet do pierwszej nagrody nie dotarlismy

Anetta41 lubi to.
  16. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Nikt jeszcze nie zdobył pnącza ,dopiero jak globalny pasek zapełni się cały na zielono to każdy dostanie pnącze.

17. Agata00755

8)8)8)8)8)

18. juliuszka

juliuszka Generał forum

Jeden rodzynek na 60 dentystów, to raczej nie jest zbyt kolorowo :-(

19. allasad

allasad Forum Pro

Zakonczylam indywidualny a do globala wplacilam 150 bobrow na sume 63.000 i na tym zakonczylam global . dbranoc

20. _miki101-

_miki101- Czeladnik forum

Dziękuję wszystkim za odpowiedź :) Chyba jednak bez klonowania się nie obejdzie, bo pnącza nie ma po ukończonych zadaniach. O co chodzi z tym pracowaniem razem? To tak dla idei czy coś to gwarantuje?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.