Prace naprawcze w kinie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

@BA_Czerwona

Problem został naprawiony, tylko BP zapomniało o tym poinformować, co zresztą nie przeszkadza dalszemu występowaniu błędów.

Zobacz ile tutaj jest skarg:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-kino-w-mieście.10548/

Gracze już nie widzą sensu pisania do PT.
    Pokaż jeden post w którym będzie podziękowanie dla PT za zlikwidowanie czarnego ekranu (bo o tym cały czas mowa).

Próbowałem różnych metod, ale nic nie pomaga. Programowa zmiana IP, bramki proxy, próbowałem nawet logować się przez sieć TOR i nic to nie daje. Jak kino działa, to obojętnie na jakim IP, jak czarny ekran, to wszędzie.

Zresztą nie mam siły ciągnąć dalej tego tematu, zwyczajnie mam dosyć. Nie sądzę, aby w najbliższej przyszłości coś się zmieniło w tej kwestii - myślę, że ekipa dobrze o tym wie (może nie cała), dlatego proszę o zamknięcie tematu.

skaliwa lubi to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Skoro wypróbowałeś możliwości usunięcia problemu związane z Twoim sprzętem, IP, itp to z dużym prawdopodobieństwem (graniczącym z pewnością) jest to własnie błąd działania opcji. Zatem należy to zgłosić, a poprzez forum uczynić tego nie mogę. Na ile jesteśmy w stanie, tyle w tej kwestii robimy, czyli analizujemy zapisy konsoli i przekazujemy je, jeśli widzimy nieprawidłowości.
    Zgodnie z życzeniem, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.