Prace nad rzemiosłem?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika GruGru, 23 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Od kilku dni farma w dzielnicy rzemieślniczej wariuje.
    Kilka razy blokował mi się dostęp do określonego poziomu w dżemiarni (pasek stanu wypełniony lub pusty i na końcu wykrzyknik jak przy przejściu na kolejny poziom - konieczność zakończenia misji, po lewej zakładki wszystkich (w tym nie odblokowanych) poziomów, ale bez dostępu do nich).
    Przed chwilą nie mogłam przejść na 3 poziom piekarni. Po odświeżeniu strony dalej nic a po przelogowaniu w dzielnicy rzemieślniczej odblokowane miałam tylko spa, gdzie się kręcą kruszony (zniknęła dżemiarnia i piekarnia).
    Kolejne przelogowanie - warsztaty wracają, ale znowu nie można wejść na konkretny poziom (zakładki 5 po lewej, pasek stanu pusty a na końcu wykrzyknik)

Trwają jakieś prace?

EDIT: może zdjęcie pomoże w wyjaśnieniu o czym mówię (znowu problemy z dżemiarnią)

Ostatnie edytowanie: 23 czerwca 2015
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

GruGru, zastosuj się proszę do porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa, czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej jak również sprawdzenie i ewentualna reinstalacja AFP powinna pomóc. :)
    Czy po zastosowaniu porad zawartych w poradniku masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

czyli rozumiem, że to u mnie jest problem (teraz z piekarnią), eh...
    można więc zamknąć

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

GruGru, jak na razie jesteś pierwszą osobą zgłaszającą ten problem. Jeżeli zastosujesz się do porad które Ci podałam a problem mimo to będzie występował, napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej. :)
    Skoro tutaj kolejnych pytań nie masz temat zamykam. :)
    Życzę miłej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.