Prace konserwacyjne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bilonge, 7 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Miało byc tak "Początek prac: wtorek 07.02.2017 godz. 11:00" a jest 10:00 i kicha.
    Bonusy poszły sobie w siną dal

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2017
    Renia1920, hlnrys oraz juras lubią to.
  2. Grudzien007

Grudzien007 Czeladnik forum

Zawsze jest szansa, że wcześniej skończą :) trzeba się jakoś pocieszać :)

Renia1920 lubi to.
  3. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

No właśnie, też bym chciała wiedzieć o co chodzi. Farmy nie zdążyłam obrobić>:(

Renia1920 i Bilonge lubią to.
  4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak pisze 11:00 to 11:00 a nie 10:00.

Renia1920 i jakleci.wiola26 lubią to.
  5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

i ja mam pytanie nic nie ma o zmianach czasowych w OO,czy to żart z nas??
    a moze wypadało by uprzedzac ze prace beda wczesniej,ide do pracy i zbiory dopiero poznym wieczorem,kpina :(:(:(

Renia1920, jakleci.wiola26 oraz Bilonge lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Właśnie miałem o to pytać.

Dlaczego nie zostaliśmy poinformowani o zmianie godzin prac konserwacyjnych ?
    Na innych forach taka informacja pojawiła się wczoraj, a u nas jak zwykle nic.
    Zaraz napiszecie, że zamieszczacie to , co dostajecie z tajemniczej "centrali".
    Kto Nas, mówiąc kolokwialnie olewa ?
    Niemcy nie dają "centrali" stosownych poprawek do info, czy "centrala" nie wyrabia ?
    Jest to nie pierwszy raz i nic z tym nie robicie.
    Kryjecie się tylko właśnie za parawanem "centrali", a babole jak były tak są.
    Rośliny na polu, bonusy odpalone, kupon zużyty i co ?
    Wszystko w powietrze.
    Dostaniemy ewentualnie przeprosiny i dalej wszystko będzie po staremu.

Żenada.

Renia1920 i jakleci.wiola26 lubią to.
  7. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

Mam połowę farmy obrobioną, a połowę nie- kiszka z synchronizacji zbioru. Do tego odpalone bonusy przepadną>:(

Renia1920 lubi to.
  8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dzień dobry,
    zachęcam do lektury wszystkich ogłoszeń, bo informacja o nadchodzącej synchronizacji w grze była zamieszczona na forum z wyprzedzeniem, nie wiem skąd takie oburzenie i pretensje - proszę bardzo w TYM ogłoszeniu o tym przeczytacie:
    Czy wątek można zamknąć?

9. -mala159-

TL to jest info o Tutorialu ,kto z farmerow w to zaglada jak nas nie dotyczy!!!

no poprostu zart ,zart z nas,tylko usiasc i płakac :cry::cry:,bylo oficjalne OO i tam powinna byc informacja o przerwie wczesniejszej.

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2017
    Renia1920 i hlnrys lubią to.
  10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-mala159-, dokładnie tak, jest napisane synchronizacja może uniemożliwić zalogowanie się do gry, a to jednak nie prace konserwacyjne, które zapowiadamy w oddzielnym wątku, mianowicie TU.
    Czy wątek można zamknąć, autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

11. -mala159-

TL nie przekonam Cie ale widzisz sama,ze mielibyscie mniej pracy gdyby takie info bylo :(,dobra juz sie zamykam

Renia1920 lubi to.
  12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To może na przyszłość twórzcie osobne tematy dla prac konserwacyjnych i synchronizacji.
    Osobne - a nie doklejone do innych, zupełnie nie związanych tematycznie.

Renia1920 lubi to.
  13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-mala159-, nie bez przyczyny zostało to ogłoszenie dodane do kalendarza - żeby ułatwić Wam graczom przeczytanie, ale najwyraźniej nikt nie pofatygował się do lektury, a szkoda, nie byłoby tych zbędnych pytań tu.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

Temat uważam za wyjaśniony i wątek zamykam.
    Dziękuję.

-mala159- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.