prace konserwacyjne

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika yvonnege_, 11 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Chciałam zapytać czy nadal trwają prace konserwacyjne ?
    Gra jest tak spowolniona, że prawie nic się nie da zrobić, chyba robią takie prace po to żeby było lepiej, jak na razie jest dużo gorzej.

bogusiania, ajlowdisgejm oraz e-MK-a lubią to.
  2. gienia77

gienia77 Okazjonalny autor

Dołączam się, gra jest tak wolna, że odpuściłam zbiory, masakra

bogusiania i ajlowdisgejm lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na czym gracie? U mnie na kliencie gra jest płynna i nic się nie zacina.

4. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

nowego klienta zainstalowałam i jest fatalnie, przeglądarki tak samo, internet idealny, spróbuję na innym komputerze

bogusiania lubi to.
  5. SMOD_Atena

Być może ten nowo zainstalowany klient "zamula" tak po pierwszym logowaniu i za kolejnym będzie już lepiej. Ja sprawdziłam też przeglądarkę CCleaner Browser i tutaj też gra jest płynna.
    Dopytam o te prace konserwacyjne.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Hej :) Prace konserwacyjne się skończyły, ale wygląda na to, że u niektórych gra jest nieco niemrawa (u mnie na przykład targ chodzi wolniej). Zostało to zgłoszone.

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

U mnie pnącze jest nieaktywne.

bogusiania lubi to.
  8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Witam,

Ateno to ja zapytam, na czym polegały te prace konserwacyjne ? Co zostało wgrane, co usunięte ?
    Gram na Kliencie, nie wygrywałam nowego bo jak stary dobrze chodzi to moim zdaniem jest ok. Ok było do ok.10:30.
    2x wywaliło mnie z gry a teraz przejście z Głównej na Leśną .. to czekanie czy mnie wpuści czy jednak nie, długo to trwa. Już nie chce wchodzić w Alpy bo wiem, że będę miała nerwa i napiszę za dużo.

-gonska-, e-MK-a oraz bogusiania lubią to.
  9. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Dziękuję, może coś poprawią teraz gra bardzo wolno chodzi.

bogusiania lubi to.
  10. SMOD_Atena

-mala159- nie otrzymujemy szczegółów o które pytasz i nie mamy informacji poza tymi z ogłoszenia:
    Gdybyśmy otrzymali więcej informacji to też byłyby one przekazane Graczom.

ankagdw wyloguj się i zaloguj ponownie, ewentualnie zastosuj standardowe czynności.

Też myślę, że z każdym kolejnym logowaniem kiedy już dane po tych pracach się wczytają to gra będzie płynna.

A skoro nie masz już pytań to życzę bezproblemowej gry i temat zamykam.

ankagdw lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.