Opinie Prace konserwacyjne, problemy z grą

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 22 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. daine61

daine61 Okazjonalny autor

Obciach i tyle w temacie. I tak na nikim to nie zrobi wrażenia

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ta gra nie zapewnia rozrywki....
    Jest coraz gorzej.

3. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

:p:{ niestety no jest problem. Jak tu siac itd, kurcze no :eek:

4. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Zaczynam się przyzwyczajac xD Ciekawe, czy będzie jakaś rekompensata?

5. kaziu12404

kaziu12404 Forumowy żółtodziób

Godz. 21:30 nie można się zalogować do gry. Wcześniej się zalogowałam i chciałam ułożyć puzle to mnie wywaliło. Powiedzcie kto nam odda to co potraciliśmy uruchomiony kombajn, którego można kupić tylko za floreny a powinien być sprzedawany za sianogrosze ponieważ nie każdy ma drzewa florenowe i jak chce kupić floreny to musi płacić złotówki. ja uważam, że gra jest za darmo jak mówicie to dlaczego nie dacie kombajnu na cały miesiąc za darmo przecież wiecie jak zaczyna się nowy iwent to jest zawsze problem. Zastanawiam się jakich słabych macie informatyków, że nie mogą sobie poradzić już od kilku miesięcy ja uważam, że to są pseudo informatycy jest to nie tylko moja opinia. Czekam na wyrównanie strat jakie ponosimy-kombajnu do końca marca

Anetta41 i bogusiania lubią to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

kaziu12404, usunęłam post zawierający tylko cytat.

7. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Zgadzam się, kiedyś kombajn był do kupienia w SklepoRamie za farmarki, ale po co tam, jak można kupić za floreny, ew. realną gotówkę. Eh, wszystko na złość graczom, ciągłe utrudnienia, więcej i więcej zbędnego klikania, ciągle pod górkę. Zamiast uprzyjemniania, ułatwiania, to konsekwentnie uporczywe uprzykrzanie gry :(

8. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Wklejam tu posta z technicznego bo tam pewnie nie zabawi.

Ja nawet nie zaczęłam tych puzli. Masakra jakaś.
    Zresztą już od dłuższego czasu gra zamula mi całego kompa na kilka chwil, tak że nic nie można zrobić. Nawet mysza nie biega.
    Pisałam o tym kilkukrotnie, że jest ciężko od kiedy weszły ogrody. A od dożynek jeszcze raz nie zebrałam rano plonów normalnie, bo zamulało i zamula.
    Kilka razy nie zebrałam rano w ogóle, przed pracą, bo niestety nie mam godziny czasu rano na farme. Czasem i godzina nie wystarczy. A zbieram kombajnem. :eek:

No ale bez sensu to zgłaszać, bo zawsze to samo w odpowiedzi. Ciasteczka, jaki komp, jakie łącze, jaka przeglądarka.
    No chyba dobre to wszystko skoro wszystko inne działa. A parametrów to ja podawać nie będe bo się na tym nie znam.
    To ma działać i działa. Informatyk był i powiedział, że tu wszystko jest na tip top, tylko ta farma .... hmmm może nie zacytuje. Po 5 minutach by mysze w drzazgi posłał jakby mu coś tak zamulało.

9. ania12355

Gra zaczęła mocno mulić dokładnie o 5.17
    Do tego czasu muliła jak zwykle.

Anetta41 lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A ja dzisiaj testuję klienta (nowo zainstalowanego) i odpukać ale działa nawet przyzwoicie :)

Anetta41 lubi to.
  11. ania12355

Próbuję na wszystkich przeglądarkach. Chwilę pochodzi i kurka rurka zamiera.
    Na kliencie też są zawiechy. Moje konto od paru miesięcy jakieś felerne.
    Chyba spróbuję wgrać klienta od nowa.
    Ręce opadają.

PoloMit, wiesi06 oraz Anetta41 lubią to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja wczoraj testowałam wszystkie przeglądarki jakie mam nawet najnowszą od Avasta, ale przy tych ogólnych problemach na wszystkich muliło, itd... Mam nadzieję, że technicznym uda się namierzyć źródło tych problemów i je usuną bo tak na dłuższą metę się nie da :(

Alicjanastka i Anetta41 lubią to.
  13. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

na wszystkich przeglądarkach działa podobnie - przez 10-15 min. jest OK, a potem siada
    jakby serwer nie dawał rady
    gierka najwyraźniej zamula całą farmę włącznie z funkcjami zakupowymi na targu, w sklepiku....itd
    doraźnie pomaga przejście z powrotem na farmę i powrót do gry....doraźnie!!

może trzeba uświadomić "górę", że kwiatków już mamy zatrzęsienie i chcielibyśmy w końcu odpakować prezenty !!

beznadziei cd.....

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2024
  14. ania12355

Michaś potwierdzam. Do tego w Alpach zbiorę 2 drzewka i już kwiatek

15. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Jeśli u Ciebie gra działa 10-15 min to ja zazdroszczę. U mnie działa płynnie max 2 min i później już kwiatki i odświeżanie strony.

Mamy 4 dzień kalendarzowy problemów i nic się nie zmieniło. Chciałam skończyć event w weekend, ale tu strach kombajn włączyć a co dopiero dyniowe. Ciekawa jestem prezentu przeprosinowego od BP a te problemy. Ostatni już był ogromny jak na BP. Teraz to nie wiem co musieliby dać, aby zadowolić graczy. Przykro, że nawet swoich urodzin nie potrafią zorganizować tak, aby wszyscy świętowali z uśmiechem na buzi.

16. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie to samiutko, zawiesza całego kompa i trudno go później ruszyć. Mi już się grać odechciewa. Pnącze jak mi trzeba zabrać ręcznie te ponad 500 gałązek to godzina mało bo po zbiorze paręnastu zawiecha i czas leci, parę zebrań i zawiecha i tak >:(

17. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Muli wszędzie, nie da się grać. Ułożysz dwa puzle i trzeba odświeżać, w Alpach też zbierzesz owoce z jednego drzewa i kaplica. Masakraaa coś długo namierzają ten błąd? Dzisiaj chyba trzeci dzień jak muli?

jahu.2 lubi to.
  18. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jest poniedziałkowe popołudnie.Gra jak nie działała tak nie działa mimo powiadomienia Nas na Forum,że nad grą pracują "specjaliści" od tego bubla.Event,eventem pogania tylko, po co jak nie można grać?Nie działa kombajn kupiony za realną kasę ,jak mam to nazwać jak nie lekceważeniem klienta? Dobrze jest zrobić sobie wolny weekend i mieć wszystko i wszystkich .......To jest skandal.Zamknijcie grę i naprawcie ją,przedłużcie graczom działanie zakupionych ,kombajnów, SN,SP i wszystkiego co kupili i nie mogą wykorzystać.Tak będzie uczciwie i honorowo.Niech Ci którzy odpowiadają za ten bałagan wezmą odpowiedzialność,przeproszą graczy,powiedzą że gra nie będzie działała lepiej i jedynym wyjściem jest zamknięcie jej bo nie dajecie sobie rady z jej problemami.I jeszcze jedno przy odnawianiu Pakietu Premium w tej sytuacji,kiedy gra jest tak niestabilna powinno być zapytanie Gracza czy chce go przedłużyć.Byłoby prościej i fair.

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2024
  19. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Bardzo wolno chodzi ta gra, bez przerwy kwiatki... :cry:
    kombajnem nie można zebrać tylko ręcznie i to po parę szt i znowu kwiatki...
    Eventu nie ma, pnącza nie mam, masakra -.-

bogusiania i Alicjanastka lubią to.
  20. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Znowu kwiatki gra muli i nie można przejść z łąki na łąkę, a już tak dobrze było:(:cry:
    Ps.
    Forum dzisiaj też się strasznie muli, porażka jakaś:cry:

Zwracam honor, to mój internet coś szwankuje, już dzwoniłam do dostawcy internetu, już działają w tym temacie.
    Pośpieszyłam się z tym wpisem- narzekaniem- to jednak nie wina BP tylko mojego internatu.

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2024