Praca PT

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 26 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Witam, czy Moderatorzy Mogliby jakoś " Pobudzić " pracę pomocy technicznej, ? czekam ponad dwa tygodnie i dalej cisza ;) zaczyna mnie to bawić trochę, ale nie ukrywać że jestem mocno zirytowana, problemy z pucharami miałam zawsze, bo zawsze coś, ale keidyś piszac do Pt odpisywali ze wszytsko jest Niby Ok, a teraz jednak nie ejst Okej, a Oni nie wiem, co tam robią, po prostu nie lubię jak ktoś się tak zachowuje, ja rozumiem że macie dużo pracy, ale jest to własnie waszą pracą, a ja jestem "klientem" który wam płaci za tą gre wiec chyba jakiś szacunek mi się nalezy, chociaz minimalny, jeżeli ja sie nie wywiązuje ze swojej pracy to dostaje [reprymendę], z grosbą zwolnienia, a BP siedzi, popija kawkę, zarabia niezły hajs, i w pupie ma mój problem, przez który ja najczesciej nie kończę eventow, co Mod na to? , i cieawe czy gdyby chodziło o jego farmę tez byłby taki "mądry" i pisał czekaj cierpliwie, no litości.Szanujmy się co?

Słowo zamieniłam na inne, o tym samym znaczeniu.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 kwietnia 2017
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Bywa,że odpowiedzi z PT lądują w folderze ze spamem.Czy tam sprawdzałaś?
    ps.Jeśli już komuś "płacisz" to firmie,nie moderatorom,oni nie są opłacani.
    ps2.Zawsze możesz napisać bezpośrednio do formy BP https://legal.bigpoint.com/PL/imprint/pl.

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam,
    problemy zgłaszane do PT są różne, niektóre da się rozwiązać w 5 minut, inne trzeba zgłosić wyżej. A w takim przypadku niestety bywa, że na odpowiedź również musimy czekać, czasem dużo dłużej niż nawet dwa tygodnie. Ile razy można pisać, że nic nie wiemy w danej sprawie?
    Pisanie na forum z pewnością nie przyśpieszy rozwiązania problemu, bo na forum nikt nie udzieli Ci żadnej odpowiedzi o zgłoszeniu.

Myślę, że zrobiła Wam się tu dyskusja o wszystkim i o niczym.
    Nie znam niemieckiego zbyt dobrze, ale wydaje mi się, że Gracz został skierowany do PT w celu uzyskania odpowiedzi na to pytanie i nie napisano, że cofnięcie zakupu jest możliwe.
    Posty nie w temacie zostały usunięte, a wątek zamykam.

ania12355 i -norbijas- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.