Opinie Poznaj dinozaury

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 7 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

eh nawet pól nie idzie ustawić

Coś tam spróbuję zdziałać :sleepy:

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kolejny babol... Chyba gracze muszą zacząć hurtowo odchodzić od gry, to może wreszcie się obudzą z tego marazmu:mad: Zwłaszcza, że miałem zaczynać od amonitki a Bigpoint zmusił mnie do zaczęcia od czaszkowca jak nie chcę wstawać w nocy>:(

3. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Ja tak mam z owcą;))

4. lonli

lonli Młodszy ekspert

Niestety na start jest 5 sztuk wybranej roślinki. Ze względu na porę wybrałam krótszą, dla eventu nigdy nie wstawałam w nocy i nie zamierzam xD

5. Franek_200747

Franek_200747 Forumowy żółtodziób

Miały być nasiona na polu 5 szt i 5 na start.Ja nie mam na start . Kolejny błąd

6. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

I znów nie pykło BP falstart 2 godziny i roslinek 5 po zbiorze z pola NIE jak w poradniku 10 i jak tu się nie śmiać:cry:xDxDxDxD

7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nie wiem co z brakującymi roślinkami, bo póki co BP nie odpowiedziało czy coś z tym zrobi. Ale jeśli nawet dopiszą skryptem, to będzie to przysłowiowa musztarda po obiedzie.
    Obecnie jest błąd w zleceniach, zostanie to naprawione, ale nie zostało skonkretyzowane kiedy.

8. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Jutro dadzą ogłoszenie, że w poniedziałek uruchomią skrypt, który dopisze nam brakujące 5 szt. eventówki. :p

9. Yabolek

Yabolek Baron forum

Ale jaja.
    Zebrałem te 5 nasionek, rozsiałem podlałem i nawiozłem.
    Przed chwilą wchodzę na pst i co widzę.
    Ano widzę okno z propozycją wybierz roślinę. Zdębiałem i zakląłem jak trza, rzecz oczywista :mad:.
    Zacząłem od długiej i nie uśmiecha mi się wstawać po nocy do zbioru. I tak już jest 2 godzinny poślizg.
    Odświeżyłem grę, zaglądam na pst i szczęśliwie wszystko jest jak powinno.
    Ciekawe ile baboli jeszcze wyskoczy.

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

2h poślizgu, brak 5 roślinek na rozsiew, zlecenia kuleją.
    Czyli wszystko w normie...
    xD:cry:xD

11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a gdzie ten grubosz rosnie odblokowałam i nigdzie nasion nie widze czyżbym juz tak oslepła przez ostatni ewent ?

12. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

To znów ja nie pojmuję tylko jednej rzeczy dlaczego BP nadal milczy w sprawie braku 5 szt roslin oj chyba to ja pewnie ślepa jestem

jakie 5 chyba 5*5 * godziny spóźnienia

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 maja 2025
    hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja kupiłam w czerwonym koszyku na Baha

14. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Weteran forum

Grubosz rośnie na Bahamie ,a nasionka kupisz w czerwonym koszyczku .:)
    Ewent zaczęty ,u mnie czaszkowiec rośnie.Nie lubię takich długich ewentów :sleepy:

15. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Oprócz tych drobnych nagród za każde zlecenie, to czy robienie tych zleceń ma jakiś większy cel?

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja pracuję na kliencie,bez problemu rozsiałam zielsko 5h,do zbioru mam 2h 8)

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ide w zaklad ..stawka jajeczny roj,ze nie bedzie skryptu tylko pozostanie tak jest a naniosa tylko poprawke do poradnika

18. memlak

memlak Wielki mistrz forum

Mówisz i maszxD:cry:xD
    Oj nie sposób się nudzić na farmie ;)

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Norbi brawo brawo brawo :D

za 1h mam pierwszy zbiór zielska :p

20. Yabolek

Yabolek Baron forum

W ramach małego podziękowania za cierpliwość przygotowaliśmy kod bonusowy: TWINDELAY

Jeśli użyjesz kodu TWINDELAY

otrzymasz 3 godziny wszystkich pomocników żniwnych
    10 x bilet na imprezę
    20 x super jedzenie 25 x super nawóz
    30 x super nawóz Susis
    1 x pudełko bonusowe
    Ten kod jest Jest ważny od teraz do piątku, 17 maja do godziny 23:59 i można go wykorzystać raz na konto.

źródło

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.