Opinie Poznaj dinozaury

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 7 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie będę pisała ponieważ moje posty są tak pocięte,że nie ma sensu ich zostawiać.Dziękuję Wszystkim za polubienia i przepraszam za ich usunięcie.
    Życzę wszystkim dobrej gry i miłego dnia :)

[ciach]

Nic nie wnoszący do tematu fragment usunęłam. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia to zapraszam ze zgłoszeniem tego faktu do PT,
    SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 maja 2025
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bogusiak80 Twój post przywróciłam po raz kolejny i proszę go nie usuwać, jest w nim mój wpis i nie możesz już go edytować. W innym przypadku będę zmuszona do przyznania Ci punktów karnych a tego nie chcemy.

hiacynta lubi to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

eh ciekawe w ogóle eventu naprawią babol z polami
    nie dość że znikają to się same układają

chyba ich to przerasta

męczące to >:(:wuerg::cry::cry:

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A no męczące:sleepy: A ja dopiero mam 172/295 w zadaniu 10 przed amonitką:wuerg:

5. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mi do końca brakuje 580 czaszkowca jutro dzień w pracy to z telefonu będę ogarniała jakieś 7 zasiewów mi potrzeba

6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

dinozaury śpią a ja walczę jeszcze 240 amonitki do drugiego pnącza i +100 amonitki do pikolakaxD

7. Ornak

Ornak Czeladnik forum

Skoro działają obydwie "drabinki" do oddawania roślin eventowych to mój plan jest prosty. Mam dwa pola siewne - nie oddaje nic do zleceń klientowskich - skończę amonitkę + czaszkowca i będę siał dalej. Mam prawie cały tydzień na zgarnięcie podwójnych nagród z tego eventu.

8. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Dalej mogę wejść na drugi pasek i to co do tej pory oddałam jest, nic nie zniknęło. Po przeanalizowaniu tego wszystkiego dochodzę do wniosku, że tu BP nie zrobiło żadnego babola, tak było planowane. Nie sądzę żeby zrobili event nie do wykonania w całości bez zakupu koszyczków. Głupio napisać drodzy gracze jak chcecie skończyć kupcie sobie za kasę koszyk. Znając dociekliwość graczy dobrze wiedzieli, że wykukają dojcie do drugiego paska, może nie przewidzieli, że rozpęta się taka burza. Dlatego też nie podjęli naprawy bo nic nie zepsuli.
    Do zakończenia całości brakuje mi jeszcze 115 mimozy, jutro zaczynam zbierać drugie itemy. Do misji oddaję tylko czaszkowce, których mam ful.
    Co o tym sądzicie, czy moje przemyślenia mogą być słuszne? Wszystkim życzę powodzenia i pozdrawiam.

9. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

też tak myślę jeżeli możemy sadzić dwa rodzaje roślin jednocześnie to dla mnie jest to oczywiste że i wpłacać możemy na obydwa paski postępu , zwłaszcza że ilości są duże np. po amonitce potrzeba wpłacić 1830 czaszkowca żeby skończyć cały pasek a w pasku czaszkowca potrzeba 1180 amonitki która rośnie 2x dłużej :)

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No... moja Mietka też do takiego wniosku doszła :p już kilka dni temu gdy udało mi się wejść w ten drugi pasek i...
    ... rzekłam - Mieciu to jest błąd ...
    Ona na to - ,,Ależ skąd ?!
    Toć na farmie wszelkie błędy
    naprawiane są w te pędy
    a ,,to,, jest już długo zbyt
    zatem nie błąd tylko chwyt...
    - Jak to Mietka ..?
    - ,, Ano tak
    wszak farmerom nie jest w smak
    gdy zbyt jawnie gdzieś wynika
    że całości bez koszyka
    nie da rady...
    - No tu nie
    - ,,No i BP dobrze wie
    jaki szum w forumskich lasach
    byłby że nic tylko kasa...
    Zatem Twórca wpadł na sposób
    jak zachęcić wiele osób
    do koszyków kupowania
    bez wyrzekań i szemrania ,, :p

No na mnie ten ,,chwyt,, nie podziałał - a i sam ewent jakoś nie bardzo przypadł mi do gustu . Jako że na polu specjalnym to coś tam sieję , ale tak trochę od niechcenia i dopiero dziś skończyłam amonitkę a teraz pierwszy pełny zasiew czaszkowca mi rośnie - został jeszcze tydzień na wysianie go więc i od niechcenia powinnam ukończyć resztę zadań :music:a może i do tego drugiego paska coś tam jeszcze zostanie ( oddając po te 5 sztuk pierwsze zadanie z czaszkowcem już mam zaliczone )

11. hiacynta

No i super, boję się jednak, że to było tylko testowanie i zaczną nam tworzyć więcej takich eventów. Tym razem połakomiłam się na koszyk z własnej i nieprzymusowej woli, ale to było raz. Jeżeli się okaże, że takie eventy będą się powtarzały to ja odpadam. No chyba, że będą super i nie powtarzalne nagrody.

12. pbkl

pbkl Generał forum

Milo, ze nie jestem sama :)
    Ja tez dopiero teraz pelny zasiew czaszek.
    Pomysl zacny, nie oddawac a trzymac, moze do paska sie nada.
    Co ma byc to bedzie, nie wiem czy nazbieram na tyle, z moim leniwym wchodzeniem na PST xDxD

13. ola88888

ola88888 Baron forum

Nie ukladaj. Usun i daj nowe.

14. hiacynta

Koniec pierwszego paska dinozaury poszły już spać;)

15. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Event skończony z 1-szym paskiem w 2-gim nic nie zniknęło i wpłacam dalej.Zobaczę co z tego wyjdzie.

16. AngelGina

AngelGina Generał forum

Zaczęłam od amonitki, w tej chwili sieję już drugą roślinę, mam 20 zadań wykonanych, zostały 4 do ukończenia podstawowego paska.
    Do drugiego paska wrzuciłam testowo 5 szt. czaszkowca, ale nie zamierzam nic więcej tam oddawać, amonitkę oddaję do zadań u klientów.
    Drażni mnie tylko ten podział pola, dla mnie to bez sensu męczyć się na połowie pola, gdzie drugi kawałek jest nieużytkowy- cały obszar powinien być od samego początku udostępniony pod siew jednej i drugiej roślinki.

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie na ten moment w zadaniu przed amonitką 203/335, więc jeszcze 2 zbiory. Nie wiem czy będę oddawał do zleceń, ale pewnie tak, bo dziwnie wygląda sianie tylko na połowie PST.

18. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Uwaga
    Jeżeli ktoś siał jako pierwszą amonitkę i przy siewie ręcznym czaszkowca ma problem z dostępnością nasion czaszkowca, to:
    Zasiać amonitkę, kliknąć w nasiona amonitki i ukażą się nasiona czaszkowca do siewu.

19. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

A jak wchodzicie w ten drugi pasek? :eek: ja nie mam samochodziku już na polach, a przez zegar przenosi mnie do tego podstawowego paska postępu...

20. AngelGina

AngelGina Generał forum

Trzeba na planszy eventowej, tam gdzie siejemy, najechać na liście w lewym górnym rogu (znaleźć taki punkt, aż się podświetlą), albo w prawym dolnym rogu, nie wiem co tam było, bo ja mam domek z amonitką.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.