Opinie Poznaj dinozaury

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 7 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Ostatni zbiór Amonitki i odblokuję czaszkowca myślę że dam radę dobrnąć do końca.Pozdrawiam wszystkich w piękny słoneczny poranek.

2. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] U mnie słabe postępy.Dzisiaj osiągnę poziom 9 czaszkowca.W sobotę i niedzielę nie zajmowałam się Farmą intensywnie i wyniki są jakie są.Czasu mam dużo,i to powoduje takie spowolnienie.Osobiście wolę eventy kiedy mam wpływ na czas i zakończenie eventu w terminie wybranym przeze mnie.Rozleniwia taki event ,zdarza mi się zapomnieć o zbiorach.Doczłapię do końca czaszkowca i koniec nudziarstwa.

3. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

czaszkowiec ukończony dodatkowe pola odblokowane i rozsiewam amonitkę :)

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Uff, dobrze że się nie wycwaniałem:p;)xD:cry:xD Co nie zmienia faktu, że mam dopiero 6 zadań8)

5. bogusiak80

Sądzę,że gdyby to poszło" pocztą pantoflową" sytuacja byłaby inna.:pNie wszystko można pisać oficjalnie a MOD-zi musieli zareagować.Szkoda,że nie poprawiają błędów istniejących od niepamiętnych czasów :cry:a Nasza Góra nie przypomina Olimpowi o tym.To był błąd nie szkodzący nikomu i nadal istnieje tylko uruchomili opcję resetuj.:wuerg:Następnym razem info tylko dla wtajemniczonych.8)

6. Yabolek

Yabolek Baron forum

Tak oto, powstają teorie spiskowe.
    A zauważyliście że te dodatkowe wpłaty są na odrębny pasek zadań, a nie pasek w którym jesteście.

7. bogusiak80

Jakie teorie spiskowe,eventy są niedopracowane i o tym wiedzą wszyscy.Pasek jest odrębny bo dotyczy wpłat amonitki w pierwszej kolejności.Za błędy płaci się wysoką cenę.Pośpiech przy tworzeniu gniotów nie jest wskazany.Taka zaradność świadczy o inteligencji graczy.:inlove:xD

8. Yabolek

Yabolek Baron forum

Błędów jest mnóstwo, od dawna, i wciąż nowe dochodzą.

Ja mówię o tym konkretnym przypadku. I tego się trzymajmy. Dwóch linii nie można zrobić. Tak czy nie?
    Można wpłacać, ale to nic nie da, gdyż w momencie odblokowania drugiego pola, zostaje tylko jeden pasek.

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

przeciez w poradniku jest wszystko jasno pokazane...
    zaczynasz od amonitki dostep z prawej strony u dolu
    startujesz od czaszkowca..dostep lewa strona gora....

10. Yabolek

Yabolek Baron forum

Olśniewający błysk inteligencji.
    Wiesz w ogóle czego dotyczy wymiana zadań?

11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wiem o czym jest dyskusja..i dziwie,ze ludzie wplacali na drugi pasek..jak z gory bylo wiadomo(przynajmniej dla mnie),ze jest to bezcelowe

12. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

To niesamowite pamiętam czasy jak mój syn w podstawówce grywał w różne tam gierki i ściągali klucze jakieś kody aby mieć więcej żyć i takie tam. Gra jest jak dla mnie po to aby się bawić, na kombinowaniu daleko się nie zajedzie a jak dobrze zauważyli gracze pasek do zadań jest jeden i wcale bym się nie zdziwiła gdyby przepadły te nagrody z paska które robi ktoś kombinując i mało prawdopodobne aby komuś przeskoczyło o krok jak robi dwa paski jednocześnie. To już by było dziwne, ja tam nie ryzykuje choć wiem jak wejść na drugi pasek ale po co. Miłej orki - zabawy życzę farmerowiczom:inlove:. A tak na marginesie jak ktoś chce kombinować to niech se kombinuje jego sprawa i jego wizerunek:)

13. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ja idę kolejno i nie przeskakuję już nie wiele mi brakuje do odblokowania drugiej planszy więc nie będę na wszelki wypadek kombinować. W tej grze wszystko może się wydarzyć. Trzymam również kciuki aby wam nic nie usunięto i nie poblokowano.

14. klonek68

klonek68 Generał forum

Jeszcze trzy zbiory i wskoczę na drugą roślinkę;) może uda się zrobić całość;)

15. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

Witam farmerska brac

nie wiem czy dobrze rozumie wasze troski ze dodatkowe 5 roslinek miedzy zbiorami przepadaja,
    osobiscie nie zgadzam sie z tym, przed chwila mialam w pasku 178/190 amonitki, wplacilam 5 dodatkowych i mam 183/190,
    nic nie przepadlo, i za kazdym razem mam 5 wiecej,
    ale to tylko moje spostrzezenie,
    Pozdrawiam

16. bogusiak80

To,że tak jest czy było nie znaczy ,że błędu nie było.Nie wiemy co stałoby się gdyby sprawa nie wyszła przez przypadek na jaw.Hipotetycznie ktoś zakupiłby koszyki z amonitką i chciał ukończyć event równocześnie z czaszkowcem i nie wiadomo co zrobiłby system w momencie kiedy paski byłyby zapełnione.To nie jest wina graczy ani próba oszustwa czy kombinowania,tak zaprogramowano event.Jeżeli pokazała się taka możliwość to dlaczego z niej nie skorzystać?Ja nie robię 2-iej części z amonitką i nie spieszę się z czaszkowcem.Brak profesjonalnego wykończenia eventu nie powinien skutkować zarzucaniem cwaniactwa graczom.Pisałam już w tym wątku aby nie dzielić pola na PST tylko dołożyć jeszcze jedno i na tym drugim siać roślinę do zapełnienia następnej części paska.Gracz miałby do wyboru ukończyć wcześniej czy robić po kolei.Nikt nie miałby problemów z czasem i pilnowaniem zegara a 2-ie pole byłoby taką namiastką bonusów i ulepszaczy. Ale to gracz mógłby wybrać co dla Niego jest wygodne.

17. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Tu nie chodzi o dodawanie 5 szt które są uzupełniane, bo ja też tak robię i tak jest w opisie eventu i to nie jest bład sieje amonitkę wpłacam wszystko do zera i jak mi uzupelnia o 5 szt to je dodaje ponownie i mam zero na stanie az nie zbiorę zasiewu. Chodzi o robienie dwóch pasków jednoczesnie amonitki i czaszkowca które można dodawać a raczej nie powinno się dodawać poczytaj poprzednie posty jaki bład systemowy gracze wyszperali:inlove:

18. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

dzieki za wyjasnienie, wlasnie te poprzednie posty mnie zaskoczyly, a o dwoch paskach nawet nie marze,
    to jest fajna spokojna gra, i tego sie trzymam, skoncze ewent to skoncze, nie dam rady skonczyc, trudno,
    nie lubie kombinacji, i czasami nawet nie warto,
    Pozdrawiam

19. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

Po zbiorze stan 74/215 do konca amonitki ,
    pozniej zmiana na czaszkowiec,
    moze uda sie skonczyc

20. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Nie wiem gdzie tu są dwa przyciski ??? Czy mam iść do okulisty ?? Oklikałem całą plansze i tylko zielony plus jest aktywny . A jak u Was ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.