Poziomy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Rowot, 13 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rowot

Rowot Młodszy ekspert

Witam.
    Mam wątpliwości co do poziomu 200. W Tabeli poziomów na Farmie 2018 do przejścia na następny poziom potrzebne jest zdobycie 29 117 533 PD. Z moich wyliczeń wynika iż muszę zdobyć więcej bo ponad 34 700 000. Czy PD się zmieniły od publikacji powyższej tabeli ?
    Pozdrawiam

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj
    Przeliczyłam i wyszło mi tak, jak podane w tabeli. W grze również stan aktualny zgadza się z tabelą.
    Czy mógłbyś pokazać swoje obliczenia?

3. Rowot

Rowot Młodszy ekspert

Sorki, teraz widzę że coś ma namieszane w Office. Jeżeli się zgadza i nie ma jakiś zmian to dobrze. Muszę obliczenia wyprostować u siebie. Dziękuję za szybką odpowiedź i przepraszam za zamieszanie.
    Pozdrawiam

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo. Przepraszać nie ma za co, bo zamotać się każdy może i warto pytać. A my tutaj jesteśmy od odpowiadania :)
    Również pozdrawiam i skoro wszystko jasne, temat zamykam.
    Spokojnej nocy życzę :)

Rowot lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.