Poziomy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pszenica123, 11 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pszenica123

pszenica123 Forumowy żółtodziób

Czy jest jakis sposob na zdobywanie szybciej poziomow.Obecnie mam 16 poziom

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Początkowe poziomy przechodzi się bardzo szybko, ale trzeba siać, zbierać i hodować dostępne zwierzęta. Możesz robić zlecenia w Domku farmerskim, misje w Spółdzielni, zbierać PD czyli punkty doświadczenia z itemów ( ozdoby ) i za awanse sąsiadów.
    W tej chwili trwa event i są rośliny specjalne, które dla Twojego poziomu dadzą wyjątkowo duże PD, siej i zbieraj, przy okazji może uda się Tobie wykonać jakieś zadanie eventowe.
    Zapraszam do lektury poradników o grze : >>>klik<<<, a tutaj poradnik na temat obecnego eventu : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. pszenica123

pszenica123 Forumowy żółtodziób

Bardzo dziekuje za odpowiedz,jezeli chodzi o event to nie dla mnie za trudny i na 1 polu tyle wysiac nie dam rady.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę. Co do eventu, to nie miałam na myśli wszystkich zadań bo to oczywiście dla Ciebie niewykonalne, ale może choć jedno zadanie zrobisz, a jeśli nie to przynajmniej PD z roślin specjalnych zbierzesz i zdobędziesz wyższy poziom.

Powodzenia i miłej gra życzę, a skoro w temacie nie masz już pytań to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.