poziomy na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Nati362-, 16 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Nati362-

-Nati362- Okazjonalny autor

co jest nie tak z poziomami mam 876 214 322 PD POZIOM 106 -Nestor nektarynek - a brakuje mi jeszcze 5 199 849 PD czy coś przegapiłam

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czy możesz doprecyzować, o co chodzi?
    Masz za dużo punktów doświadczenia?
    Czy za dużo brakuje do kolejnego poziomu?

Według tej Tabeli poziomów przy tej ilości punktów doświadczenia powinnaś być na 110 poziomie.

3. -Nati362-

Mam 7 960 152 208 PD
    tytuł Nestor nektarynek
    do nastepnego poziomu brakuje 5 199 104
    level 106
    czy to wystarczy aby ktos wytłumaczył o co chodzi bo ja nijak nie mogę zrozumiec

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-Nati362- sprawdź proszę dokładnie stan zdobytych PD, bo na 106 poziom wymagane jest 776 214 312, do każdego następnego poziomu trzeba zdobyć 25 000 000, czyli jeśli zdobędziesz 801 214 312 to osiągniesz 107 poziom.

Jak wyżej napisałaś "7 960 152 208" nie możesz mieć, ponieważ na najwyższy 200 poziom wymagane jest mniej czyli 3 126 214 312.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -Nati362-

no właśnie chodzi mi o to wyswietlanie bo tak mi pokazuje a pasek postepu 3/4 zapełniony , okej juz wiecej sie tym nie bedziemy zajmowały bo szkoda czasu, może to jakis chwilowy błąd, mozna założyć kłódeczke pozdrawiam i życzę spokojnej nocki

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli rzeczywiście tak jest to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika: >> Gdy gra nie działa - poradnik.

A skoro można, to kłódeczkę zakładam, pozdrawiam wzajemnie i również spokojnej nocy życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.