Poziom poważanie - Szkoła farmerów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BasieQ, 22 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BasieQ

BasieQ Forumowy żółtodziób

Witam
    Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób przechodzi się na kolejny poziom poważanie w Szkole Farmerów (Mentor) ?
    Przeczytałem poradnik dotyczący Szkoły Farmerów i nie do końca zrozumiałem mechanizm przejścia z jednego poziomu poważania na drugi.
    Postaram się wyjaśnić w czym rzecz :)

Zbierając codziennie punkty poważania, z przejścia "kurczaczków" na wyższe poziomy lub przez wiadomości gromadzę, punkty poważania (mam ich w obecnej chwili około 200).

Wchodząc do "Sklepu dla Mentorów" w górnym roku okna mam poziom poważania - 1 oraz obok punkty poważania - około 200.

Aby przejść na kolejny poziom poważania musimy mieć 1000 punktów poważania. Tylko tutaj pytanie: bo gromadząc punkty z dnia na dzień pasek z poziomem poważania nie zapełnia się, tylko dalej jest pusty. Czy należy codzinnie kupować rzeczy ze Sklepu dla Mentorów, żeby ten pasek zaczął się zapełniać ? Czy gdy osiągnie się liczbę 1000 punktów poważania będzie możliwość przejścia na kolejny poziom poważania przez kliknięcie na jakiś przycisk przejścia lub automatycznie zostanie nam podniesiony poziom poważania jak nazbieramy 1000 punktów poważania ?

z góry dzięki za pomoc w rozwiązaniu mojego problemu :)
    Pozdroo

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,jestem mentorem na 5 poziomie,,każdy poziom wymaga więcej punktów poważania,pierwszy to 1000,zdobywając 1000 punktów przejdziesz na 2 poziom automatycznie,nie trzeba nic kupować w sklepie dla mentorów,a raczej gromadzić punkty na nagrody z wyższych poziomów..regularnie,,codziennie wysyłaj prezenty kurczaczkom,pozdrawiam
    ps,paskiem nie przejmuj się drgnie jak zdobędziesz więcej punktów,

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2015
    myszulka lubi to.
  3. kasandra51

kasandra51 Stały bywalec

Odnośnie Szkoły Farmerów -czekam prawie od początku na to by zostać "wylosowanym" i -nic. !!!Jak długo jeszcze przyjdzie mi czekać?? Co decyduje o tym by los się do mnie uśmiechnął??

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wiesz, tak bardzo to nie ma na co czekać. Jestem mentorem od niedawna i w sumie jestem bardzo rozczarowana. Jeszcze mi się nie trafił pracujący kurczak. Ludzie zakładają konta z wiadomych powodów, dojdą do 6 poziomu i koniec, zero działalności. Co chwila wymieniam i za każdym razem jest tak samo.>:(:mad:>:(

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ja nie zmieniam co chwilę kurczaków,,nawet z czerwonym paskiem,,obdarowywuję tak długo,aż pasek prezentów się zapełni,zbieram bonus i dopiero usuwam,,
    edit czasem też mam wrażenie,że sama pracuję w szkole mentorów,,życzę cierpliwości,,

6. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A co ten bonus daje? Punkty poważania dostajemy od kurczaków, parę bonusów już też zebrałam za wysyłane prezenty, ale ile można trzymać takiego niepracującego kurczaka? Nie wiem, może źle robię? w końcu teraz jest taki "gorący czas", może po Świętach będzie lepiej? Czego wszystkim mentorom i sobie życzę :)

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witajcie,

Zapraszam was wszystkich do poradnika: Szkoła Farmerów

Znajdziecie tam informacje że aby się dostać na mentora musimy złożyć i podanie. A następnie mieć trochę szczęścia aby system nas wylosował. Nie ma jednak gwarancji że nam się uda.

Jeżeli chodzi o nasz poziom mentora w poradniku przeczytamy że nasze poważanie rośnie wraz współpracą z uczniem. Jest to pokazane w tabeli (kliknięcie na napis tabela przekieruje nas do tabelki z poradnika). Jeżeli nasz kurczak awansuje na 40 lvl również otrzymamy bonus.

Każdy kurczak może nam(swojemu mentorowi) wysłać prezent. Aby rosły nam punktu poważania musimy poprosić naszego kurczaka aby je nam wysyłał. Kurczak może nam dziennie wysłać 5 punktów(ikonka w kształcie serca).

Po szczegółowe informacje zapraszam do poradnika, który podałem na początku.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania ?

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

no cóż ,dzięki za zaproszenie do poradnika,choć nie rozumiem zaproszenia,,ech

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

aleksandra wydaje mi się że MOD_Kirito zwracał się do Autora wątku. :)
    Jeżeli Ty masz również jakieś pytania związane z tematem i czegoś nie rozumiesz - zapraszam do zadania ich. :)

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytania? :)

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autor pomimo obecności na forum kolejnych pytań w swoim temacie nie zadał zatem wieszam kłódkę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.