powrot po kilku latach i problemy....

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 10Rouge, 12 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

mimo sporych nowosci na farmie odnalazlam sie bez problemu. Jednak kompletnie nie moge ogarnac drzewa???? mialam odblokowane puchary na gorze w nim. I mam praktycznie na maxa je zrobione i umieszczone w ogrodzie ozdobnym. mimo to pojawila mi sie mozliwosc kupienia czegos za 300 gwiazdek przy nich. zaintrygowana tym co moge odkryc kupilam... w generlanie nic sie nie zmienilo, nic nie otrzymalam, nie rozumiem tego? co takiego odblokowalam albo zdobylam za strate 300 gwiazdek? teraz kiedy klikac na szczyt drzewa mam taki przycisk jak zdeponuj puchary i nie wiem o co w nim chodzi i co to daje.

kolejna kwestia. mialam odbokowanego piekarza a teraz go nie mam.

i ostatnie pytanie. odnosnie hodowli. Pamietam ze byl baby boom. czy procz tego byl jakis cekawszy event ze zwierzakami i ich rozmnazaniem? jezeli nie to kiedy mozna sie spodziewac baby boom? sporo tej super paszy odlozylam i chcialabym ja w koncu dobrze spozytkowac :)

{Monia} lubi to.
  2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jak włożysz puchary to drzewa (zdeponujesz je) to będą działały na całą farmę, jak je postawisz na polu, np. na leśnej polanie będą działały tylko na leśną.

I tak, było parę eventów hodowlanych, np. taki <KLIK>

A o tym co będzie w przyszłości znajdziesz w Zgaduj Zgaduli:
    <KLIK>

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia},dziękuję za pomoc.

10Rouge
    Witam po powrocie do gry :)
    Sporo pytań,w sumie powinno być jedno w jednym temacie,ale postaram się odpowiedzieć kolejno na wszystkie i mam nadzieję,że się nie pogubimy :)
    Jeśli chodzi o Drzewo Mądrości i runę "Żywa legenda",którą odblokowałaś za 300 gwiazdek,to zapraszam do zapoznania się z poradnikiem,w którym znajdziesz informacje na ten temat : >>>KLIK<<<

Jeśli zaś chodzi o zawód piekarza,który jak napisałaś-miałaś już odblokowany,a teraz nie masz,to w tej sprawie bardzo proszę napisz do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<< ,tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa się wyjaśni.

A jeśli chodzi o event Baby-Boom to odbywa się cyklicznie raz,czasami 2 razy w miesiącu : >>>KLIK<<<
    Historię eventów znajdziesz tutaj : >>>KLIK<<<
    A wszystkie pozostałe poradniki o grze tutaj:>>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

{Monia} lubi to.
  4. 10Rouge

dziekuje wam za tak wspaniale i szybkie odpowiedzi! :) jeszcze jedno pyt... skad wziasc zdj do komiksu?

5. SMOD_Atena

Zdjęcia produkujemy w młynie, do wyrobu 1 sztuki potrzebne są 2 filmy, które otrzymujemy jako nagrodę za wykonanie zadań.

A pozostałe informacje na temat Kolekcji komiksów znajdziesz tutaj : >>>KLIK<<<

6. 10Rouge

dzieki wielkie za pomoc :) aaaach w glowie sie nie miesci ze ominal mnie taki extra event w grze z baby :(

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę:)Różne eventy w grze są często,więc będziesz miała okazję jeszcze nie jeden wykonać.
    W razie kolejnych pytań/problemów zapraszam do ich zadawania,zawsze staramy się pomóc i podpowiedzieć.
    Miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.