Opinie Powrót zimowej myszy - misje 24 godz.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 30 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Misja II zrobiona, czekam na kolejną, a ponieważ Koło raczyło mnie obdarzyć bonusem +100%, więc Misję III będzie łatwiej zrobić.
    Póki Misja jeszcze trwa, to możesz zobaczyć ją w zrobionych (odhaczonych na zielono).

2. abask

abask Fanatyk forum

Zrobione :)I II III :)

3. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

U mnie też zrobione I II III .

4. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam :) czy trzeba zrobić wszystko, czy można tylko to co daje itemki?

kudlaty147, Aisha1969 oraz dantic3 lubią to.
  5. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Kolejny raz posiana hortensja zrobiła swoje, wypadajek do Misji III jest już wystarczająca ilość.
    Można zrobić tylko te zadania, które się chce, a ponieważ Itemy są podwójne, więc tym bardziej można zrobić zadania tylko z pożądanymi Itemami.

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Trochę mnie zaciekawiły te rozpuszczone bałwany.:)
    Zastanawiałam się czy one będą rozpuszczone w sensie, że rozpieszczone, rozkapryszone ;) - czy raczej, że za chwilę ich nie będzie i tylko marchewka zostanie.
    Jak mu się przyjrzałam to wygląda jednak, że ta druga wersja, bo leży bidusia z łapkami do góry.:oops:

7. puniak3

puniak3 Moguł forum

dzisiejsze zrobione czekam na bałwanki

8. klonek68

klonek68 Generał forum

I już po xD coś to jakoś łatwo idzie;) Gdyby komuś potrzebny był jakiś item z eventu to proszę pisać ...jak będzie możliwość to podeślę

9. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

1,2,3 misja zrobiona :)

incasent, kudlaty147 oraz Aisha1969 lubią to.
  10. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

3 zrobiona :) szarłat zasiany na wypadajki do 4 ej :)

incasent i kudlaty147 lubią to.
  11. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

I u mnie trzecia skonczona parę minut po 14.00 :)
    abask piękne pierniczki :inlove: Pokazałabym swoje z poprzednich lat,ale nie chce zaśmiecać wątku ;) Bo jeszcze po uszach dostanę ;)

12. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

ostatni zbior i koniec 3

incasent lubi to.
  13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a w 4 też wypadajki??o_O chyba tylko roślina, kiełkujący bałwano_O

14. abask

abask Fanatyk forum

Oj, tam. Świątecznie się zrobi to wybaczą :) Ja jeszcze będę dekorować pierniczki bo mam już upieczone. Te 2 lata temu robiłam :)

Nie uważacie, że ten event coś nam za szybko się robi? ( Ciiii)[​IMG]

15. kamyczek

kamyczek Okazjonalny autor

nie ma w 4 wypadajek

incasent, aleksandra oraz kudlaty147 lubią to.
  16. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Witajcie. W tym evencie robie tylko do nagród z TS lub zagadkowymi zagrodami. Dawno mnie na farmie niestety nie bylo i probuję nadrobić zaleglości w drzewach i zwierzętach. Powodzenia wszystkim :)

17. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Wiecie co jest najgorsze ? To,ze mylą mi sie wypadajki z eventówkami xD
    o_Ooo.... lukier krolewski :inlove: Powiem Ci,ze masz większą wprawę niż ja :) Tak pięknie to ja nie potrafię.[​IMG]

18. abask

abask Fanatyk forum

Takie ozdabianie mnie bardzo wciąga :)Twoje też są śliczne :)

Ten event mi się tak spokojny wydaje, że aż kilka razy sprawdzałam czy aby mam na serio zrobiony :)

19. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No ja się zastanawiam,gdzie jest haczyk :D I czy coś nagle się nie posypie :D Bo coś za łątwo idzie ;)
    Kiedys robiłam setki pierniczków. Teraz skromnie, z połowy porcji. Wzrok mi siada. Co widac czasami po moim stylu gry ;)

20. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie jakieś problemy w grze. Na unity wylogowuje, a na kliencie nie da się wejść do spółdzielni i oddać towaru. Zebrałam pole i tyle w temacie -.-

Dobra udało się na kliencie. Tylko nie mogę klikać w spółdzielnię, bo się kiatuszek xD kręci. Muszę w ikonę eventu i gra gitara :music:

Evencik szybki i przyjemny ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.