Opinie Powrót zimowej myszy - misje 24 godz.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 30 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

mam 20 kto ma niech pusci sowe i ile potrzeba i lamy czy kangury

2. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

U mnie już od wczoraj kangury poniżej 100 tys. za sztukę.8)

3. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

tak dla przypomnienia ...pamiętajcie o wylotkach sobota 03.12.2022 (14:00) - niedziela 04.12.2022 (14:00) lecą z głównej łąki

4. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

1 część eventu zaliczona poszło trochę kaski na kangurki ale to nic ;) Zrobiłbym wcześniej ale prądu nie miałem do godz 13 ech ;/

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas misji I się skończył, posty "wypadajkowe" usunęłam. Powodzenia w kolejnej misji życzę i przypominam, że wątek "wypadajkowy" znajduje się w dziale Giełda: Przedmioty eventowe - grudzień 2022.

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie mam roślin ewentowych :cry::(,przelogowanie nie pomaga

7. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie są...
    Kangury pięknie się sprzedały :)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdzasz na Dzikiej łące?

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Sprawdź na dzikiej.:)

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ups,na dzikiej,:D,dziękuję SMOD,panoramaogrodnicza:inlove:

11. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Nie ma się co dziwić. Od postu akamar z godz. 17:50 do 20:14 minęło trochę czasu. Gracze czytają i zapraszają, m.in. ja się załapałam na listę sąsiadów i pomagam, jak mogę. Misja I zaliczona, płatki śniegu ładniej sypały, niż w realu, kangury - część hodowla, część dokupiona. Nagrody adekwatne do włożonego wysiłku i poniesionych nakładów. Dzisiaj, a zwłaszcza jutro trzeba pamiętać o sianiu na dzikiej łące trzcin snowboardowych, potrzebnych w misji II i III. W ostatnim takim evencie siałam spokojnie tylko do jednej misji, a do kolejnej musiałam szybko nadganiać. Dzisiaj na głównej łące nic nie robię, roślinki czekają grzecznie na jutrzejszy zbiór i masę wylotek. Można się pogubić, gdzie co robić :)

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Misję nr 2 może spróbuję zrobić, ale to trochę później, bo na razie wybywam na obiad:D

13. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ela widzę że do ekipy cię zaliczają.
    Roślina 2 raz posiana.

14. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

ewent zaczal sie o 14 a nie o 13

15. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Zaczęłam z półgodzinnym opóźnieniem. Drugi rozsiew zbieram za godzinę. Na głównej dojrzewa czerwona kapusta, na wypadajki na noc posieję jak zwykle hortensję. Oby leciały tak jak pierwszego dnia.
    Kangury sprzedały się pięknie :inlove: Teraz trzeba upłynnić lamy ;) Chociaż widzę,ze nie ida tak ładnie jak kangury. Ale cóż... ;)

16. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Pierwszy rozsiew z Zośką, chutneyem i SN...idę kręcić kołem, może wypadnie +1:p

17. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

U mnie oprócz turbo nawozu Zosi praktycznie nic nie wypadło. Jak się koło na mnie obraziło,to ja na nie też,a co! ;)

18. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja skończyłam i sieję na jutro.Posiałam szarłat na wypadajki.Musiałam przyspieszyć bo jutro nie będzie mnie do późnego wieczora .

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tam jest przecinek.;)xD
    Ja nie kręcę, dwa rozsiewy na dużych polach za mną, dzisiaj jeszcze zmieszczę się dwa siewy na małych, po siewie nocnym będzie komplet na tę misję i zaczyn na czwartą. Koło odpoczywa, czeka na trudniejsze czasy.;)xD

20. niebo016

niebo016 Generał forum

:)Ten event robię.:music:
    :)Do 3 zadania
    lamy na szczęście mam.:music:
    :) Do drugiego zadania
    braknie mi czarnej jagody, ale kupę ją z czerwonego koszyka.:music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.