Opinie Powrót utylizatora 2.

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 30 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Słowo klucz -Przypuszczać , a coś konkretnie ? czy było wyraźnie w OO ?

dantic3 lubi to.
  2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mam drugie borsuki:) Poszło w sumie 1510 bateryjek. Chciałabym jeszcze jedne, ale chyba mała szansa na to.

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

ja chyba wiem, po co w tym evencie jest badyl. Bo on daje najwięcej kulek

dantic3, marocco oraz tosia lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro w poradniku nie jest napisane, że po zakończeniu eventu nublońskie baterie zostaną wymienione ( tak jak to bywa w innych poradnikach kiedy "wypadajki" są wymieniane) a jest napisane:
    to chyba nie ma konieczności zamieszczania dodatkowej informacji. Niemniej dla jasności dodam, że niezużyte nublońskie baterie pozostaną na kontach Graczy i przy kolejnej edycji Utylizatora ( o ile się znowu kiedyś pojawi) będzie można z nich skorzystać, tak jak to ma miejsce teraz.

gadek, dantic3 oraz tosia lubią to.
  5. Małagonia1

Małagonia1 Forumowy żółtodziób

Na 39 obrotów utylizatora (za 25 baterii) nie otrzymałam ani razu borsuków. Ustawienia są bardzo niekorzystne dla graczy, powinien być nagrodą obowiązkową nawet jeśli byłby ustawiony na 20 miejscu. Słabsi gracze są w bardzo źle traktowani. Mają wiele zadań z oddaniem borsuków, niewiele baterii im wypada. Zwłaszcza jeśli nie mają skompletowanego drzewa mądrości i dodatkowo jeśli nie otrzymają jamy to będą zmuszeni kupować borsuki.
    Bardzo nieładnie wobec mniej rozwiniętych graczy.

kazak9, dantic3 oraz allasad lubią to.
  6. tosia

tosia Nadzorca forum

hmm, to ja mimo swojego poziomu też wg opisu powyżej zaliczam się do tych słabych, mniej rozwiniętych graczy, bo nie mam borsuków, mimo że od 5 dni na nie poluję, nie mam ani jednej misji zrobionej z borsukami a jest ich wiele i też będę musiała je kupować na targu, drzewa też nie mam skompletowanego a baterie u mnie bardzo źle lecą8)utylizator daje same PD8)
    no nic nie pozostaje mi innego jak wieczorem spróbować ponownie a nuż się coś odmieni;);)

EDIT:wrzuciłam teraz zwierzaki i produkty, wieczorem napiszę co dostałam,jak tylko skompletuję baterie8);)

Ostatnie edytowanie: 4 września 2016
  7. marocco

marocco Stały bywalec

Event niesprawiedliwy, nieważnie jaki ma się poziom. Wszystkich postów nie chce mi się czytać ale te, które przeczytałam w żadnych nie podano co zostało wrzucone do utylizatora że otrzymano borsuki. U mnie przy roślinach i owocach same PD i SG. Po wrzuceniu zwierząt dostałam pnącze+itemy. Po wrzuceniu papuzich piór+badyl dostałam 3xkupon i jabłecznik. Jest OK ale chcę borsuki xD

dantic3 i tosia lubią to.
  8. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

ja wrzucam papuzie pióra i dostałam 2x borsuki

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie ma chyba znaczenia co zostało wrzucone ale mogę się mylić - ja trafiłam drugiego dnia eventu a wrzucone do utylizatora były same goździki teraz od 3 dni ani jednego Borsuka - nie wiem skończyły się czy jak? :eek:

10. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Kolejne 10 wkładów za 35 i samePD I SG ,jedenc CMJ,20SP wejściówka i jakiś tam eliksir,przestałam polować na borsuki ,poluję na Sp;)ogólnie nie jest źle

11. marocco

marocco Stały bywalec

Jeżeli wsad nie ma znaczenia to tym bardziej event jest niesprawiedliwy :(

12. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Przyjdzie czas ,że ci "mniej rozwinięci" gracze rozwiną się bardziej, co wcale nie znaczy że wszystko będą dostawać od razu . Ci "bardziej rozwinięci" tak samo polują na borsuki , tym bardziej że borsuki nie są nagrodą gwarantowaną.:) Mam 96 poziom i też dostaję same pd i tpd , a na otarcie łez kilka dżemów , 1x sp i 1 x sn.Cóż... losowość..

Ostatnie edytowanie: 4 września 2016
  13. niki1990

niki1990 Komandor forum

ja na borsuki załadowałam pitaje.

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Sprawiedliwość jest wartością, która przestaje istnieć w realnym świecie to tym bardziej na próżno jej szukać w wirtualnym a już tym bardziej w tej grze, tutaj to jest to pięknie i szumnie nazwane - losowość -.-

ja dostałam dzis jabłecznik, smothie , pd i dżem z dyni :p- niczego z tego nie jadam

15. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja od początku na goździkach jadę i dostałam borsuki...ale to zaraz z samego początku

16. Awodorgo

Awodorgo Okazjonalny autor

Witam! ja dostałam borsuki ,itemy i pnącze za którymś razem a oprócz tego same PD i SG ani kuponu ani paszy no nic ! Wrzucałam tylko owoce z Bahamaramy:D

dantic3, AnnDżelina oraz tosia lubią to.
  17. visa77

visa77 Komandor forum

Ja wrzucam owoce z drzew z Bahamy i dostałam pnacze, itemy, borsuki, młyn, dżemy, procentowe doliczanie pd oraz tpd, pd, sg i wcale na to nie narzekam ponieważ szybciej wbiję kolejny lvl a sg wydam na to co brakuje do misji w spółdzielni

18. kingab26

kingab26 Czeladnik forum

jadę na samych drzewach a Bahamy i ,po prostu zwykła losowość wszystkiego po trochu dostałam ,pnącze 1dnia wraz z itemami oraz 2xborsuki

19. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Pnącze mam, lipę mam, kupony też mam ze 4, SN, PD i TPD, przetwory i borsuki. Tylko nie udało mi się trafić na bonus %

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja wrzucam tylko goździki,bo mam ich mnóstwo,trafiałam kupony,pd,tpd,raz borsuczki i inne...........
    dziś trafiłam pd i snz..........

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.