Opinie Powrót utylizatora 2.

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 30 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Mieszkaniec forum

Kurcze - a teraz młyn :) Słowo, jeden już mam, wiec będzie może do wymiany :)

dantic3 i tosia lubią to.
  2. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

i co z tego wynika -dla mnie NIC

dantic3 lubi to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skoro nie będą podlegać wymianie,to znaczy że zostają,a skoro zostają,to można przypuszczać,że się przydadzą w przyszłości :)

Borsuków nadal brak.Już nawet kuponów ani wejściówek nie dostaje,tylko pd.Wyjątkowo mi nie idzie.

4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Borsukomanii ciąg dalszy jak widzę. A te wredne małe istoty siedzące w serwerach czytają narzekania i specjalnie przykręcają kurek z zagrodami dając SG i PD oraz "ulubione" przetwory dyniowe. Utylizator kręci się wokół borsuków, albo borsuki wokół utylizatora. Ehhh, ciekawe ile jeszcze wpisów obejmie nieszczęsne borsuki :p:p A do końca ponad 53 godziny....... :(:( Miłego :music:

5. zuza333

zuza333 Okazjonalny autor

Witam U mnie dziś na 10 prób M tylko SG i PD A borsuków nadal ani śladu ech... :oops::(

6. latrisia

latrisia Naśladowca mistrzów

A u mnie 3 zagrody z borsukami

dantic3, tosia oraz allasad lubią to.
  7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zazdroszczę :) Ja same m pakuję od początku i nic.

8. latrisia

latrisia Naśladowca mistrzów

SG i PD i same przetwory wylatywały a tu niespodzianka

dantic3 lubi to.
  9. 16087676

16087676 Czeladnik forum

a ja mam wszystko co chciałam: młyn, borsuki i całe pnącze! jak dla mnie koniec eventu!

dantic3, tosia oraz [Ke$ha] lubią to.
  10. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry.
    Po zdobyciu pnącza z itemami utylizator u mnie jest chyba zaprogramowany tylko na same PD, dżemy z dyni i od czasu do czasu sianogrosze, zaczyna być to nudne, jakby innych nagród nie było:(
    Nie poluję od wczoraj na borsuki (i tak ich tu nie zdobędę) i dziś tylko wrzucam po 10 baterii, czyli najniższy pakiet i jest podobnie, na 8 wsadów pięc to było PD, w tym trzy razy pod rząd (to już przestaje być śmieszne), dwa dżemy i sianogrosze, niezbyt mi się to podoba.

11. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

wygrałam młyn w utylizatorze gdzie go znajde?

dantic3 lubi to.
  12. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

to jest warsztat dla wiewiorek

dantic3 lubi to.
  13. Dominiś1187

Dominiś1187 Aktywny autor

mam tak samo jak Ty :( pnącze z itemami zdobyłam niedługo po wystartowaniu eventu i od tego czasu wszystkie baterie jakie mam wsadzam w średni pakiet, a borsuków ani widu ani słychu :cry::cry::cry: ciągle pd, pd, pd... czasem dynia albo sianogrosze wpadną, nawet kombajn i wejściówki na koło nie chcą wypaść :(

Megan i tosia lubią to.
  14. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

jupi udało się, dzisiaj zdobyłem najpierw 20 super paszy a kolejny rzut to teleportacja i pnącze działa :D

15. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

a ja jeszcze borsuków nie wylosowałam co za pech :/

16. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

No i fakt, chyba będzie po borsukach, przez 2 dni o różnych porach atakowałam je i niestety nic z tego:oops::oops::oops:

Kasztanek się odpalił a więc 2 tysie SN zużyłam na bateryjki ale za to SNZ dawało jak szalone , dostałam ponad 500 sztuk hehe i sporo wejściówek na koło.
    Teraz tylko bateryjki już ze zbiorów z pól będą się wysypywały ale dla hecy to co uskładam też zainwestuję w borsuki a co mi tam może przed końcem eventu jakiś jedynaczek wpadnie;););)

17. tosia

tosia Nadzorca forum

witam,
    widzę, że innym obrodziło w borsuki i po 3 zagrody zgarnęli, gratuluje oczywiście:) mi dziś utylizator dał 4xPD i przetwór, cóż wieczorem znów spróbuję ale z moim szczęściem to raczej nic więcej nie będzie.

18. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

No chyba też skorzystam z tej możliwości, bo już nie "ogarniam". :)

Tylko ciekawe czy tym będzie można się podzielić czyt. pochwalić na forum, bo to przecież będzie korespondencja od ... PT :D

W sumie to nie trzeba pisać że się dostało zestawienie od PT :D lece pisac do pt

Twój post edytowałam, ponieważ mój poprzedni post, który cytujesz edytowałam, aby nie wprowadzał w błąd.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 września 2016
    dantic3, tosia oraz agnieska lubią to.
  19. agnieska

agnieska Ekspert forum

Ja mam już 2 borsuki, a nie mogę trafić itemu Kosmiczna deskorolka :sleepy:

tosia i SirMarkIIII lubią to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

SirMarkIIII pochwalić się zdobyczami z Utylizatora zawsze możesz, nie możesz jednak zamieścić korespondencji z PT.

dantic3, tosia oraz SirMarkIIII lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.