Powrót po latach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Nitek3000, 29 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nitek3000

Nitek3000 Forumowy żółtodziób

Cześć,własnie zalogowałem się do gry po paru latach przerwy.Moglibyście mi doradzić czy jest sens kontynuować grę?Mam obecnie 67 lvl,dużo w tej grze się pozmieniało,mógłbym prosić o pare rad na początek,jakie zwierzęta hodować,jakie rośliny sadzić,przez te klika lat pozapominałem praktycznie wszystko co wiedziałem o grze. ;)

ziutek7770 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ziutek7770 lubi to.
  3. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Witaj !!!
    Oczywiście,że jest sens. Zacznij od tego co masz,a potem zajrzyj na targ i do spółdzielni.

4. Nitek3000

Ogólnie na głównej farmie mam same zagrody zwierząt,już nie pamiętam jak to się stało,ale to chyba nienajlepszy pomysł? ;p

5. SMOD_Atena

ziutek7770 dziękuję za pomoc.

Nitek3000 znajdujemy się w dziale pytań ogólnych i tutaj nie rozwijamy takich dyskusji. Zapraszam Cię do lektury poradników i do rozmów w wątkach dyskusyjnych, do których linki podałam wyżej.

Czy tutaj chciałbyś ogólnie o coś zapytać?

ziutek7770 lubi to.
  6. Nitek3000

No to chyba na tyle,wątek można zamknąć

7. SMOD_Atena

W takim razie miłego popołudnia życzę i ten wątek zamykam.

ziutek7770 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.