powrót kameleona

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szeszele, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szeszele

szeszele Naśladowca mistrzów

Dwa dni temu wystawiłam kameleona APSIK i dziś widzę go spowrotem , czyżyby wystrszył się na targu???? i pytanie
    ile są zwierzęta na targu jak nie zejdą

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wystawiony i niesprzedany towar wraca do stodoły po 7 dniach,a prowizja przepada.Obecnie występują problemy z towarami z wyspy,są niewidoczne na targu i trwają prace naprawcze : >>>KLIK<<<
    Nie ma takiej możliwości żeby jakiś towar wrócił do stodoły po dwóch dniach od wystawienia.Zastosuj proszę standardowe czynności czyszczenia(cookies,flashowe) jeśli to nic nie da,to zapraszam do PT.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. szeszele

szeszele Naśladowca mistrzów

Miła Modko
    dokładnie 2 dni temu wystawiłam bo nie miałam kasy na prowizję , a laptop działa super puki co
    A wiesz dzięki komu?
    w takim układzie muszę do PT napisać bo 2 miliony drogą nie chodzi hi hi
    Można zamknąć
    Miłego dnia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cieszę się,że laptop działa.Sprawa z kameleonem również na pewno zostanie wyjaśniona.A skoro napisałaś już do PT to życzę miłego dnia wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.