Powrót do "Naleśników"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 12 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Czytam o przepisie na naleśniki z ewentu o rybach i jak Bronek jestem wkurzona. Od dawna wszystkie ewenty kończę, gwiazdek mam ponad 2000 i na pewno nie ominęłabym przepisu. Też czytam o możliwości jego zdobycia dopiero teraz. Czy jest więcej farmerów niedoinformowanych czy tylko ja i Bronek? Może informacja była niedokładna, nieścisła?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

***kacper***, nagrody są przedstawione w poradniku. Można zdobyć przepis na syrop czekoladowy, a nie na naleśniki, jak piszesz.
    Co jest niejasne?

3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Przepis był do wygrania w 2 edycji Wędkarskiego eventu w zakładce z SP i innymi nagrodami. Musiałaś jednak pominąć ten przepis.

Swój zdobyłam właśnie w tym evencie.

***kacper*** lubi to.
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Wszystkie informacje podane były od początku publikacji poradnika >KLIK<. Każdy Gracz bazuje na tych samych danych, jak widać powyżej można było bez trudu wyłapać taką informację.

***kacper*** lubi to.
  5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Zgadzam się, tylko - jak wynika z wpisów - nie tylko ja nie dopatrzyłam, czyli nie było to takie "jasne". W końcu - sprawa " nie warta świeczki" . Może byliśmy zbyt zajęci przynętami?. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

autor pytań nie ma, więc dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.