Opinie Powrót do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Z eventu mega zadowolony, pnącze bardzo dobre z zagród różowe małpki, mogło być lepiej?

2. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Przynajmniej jedna łapka ,a więc już MY ,i dlatego nie ma nadużycia .Oczywiście nie mam na myśli wszystkich fatmerów - tylko tych ciężko pracujących ,a oni ze skromności się nie ujawnili .
    Cieżka praca w cudzysłowiu oczywiście.U mnie to 2 x dziennie klik klik .No chyba ,że jest event z petardami ma sie rozumieć .
    ja równiez kupuję gdy nie mam ,ale tu było - czasami darmocha smakuje podobnie jak zdobyte w pocie czoła.
    Wpis oczywiście poprawiam .
    Z wyrazami szacunku dla wszystkich i nie w imieniu wszystkich.

Ostatnie edytowanie: 21 września 2016
    dirkpitt lubi to.
  3. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Event ukończony, wszystko mam. Oby teraz był taki ale teraz z towar z farmy, bo mam dużo drzew o wyskokiej równowartości i niskich cenach na targu np. jałowiec czy wiśnia ozdobna.

4. siorka84

siorka84 Czeladnik forum

Czy ktoś ma problem z pnączem? Ja zrobiłam cały event, mam zablokowane wszystkie itemy, bo nie mam dostępnego pnącza :( Kogoś jeszcze spotkał taki błąd?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

siorka84 odpowiedź na tego typu pytanie najszybciej uzyskasz w dziale pomocy: Pytania techniczne, a sprawdzić Twoje konto i odnaleźć rząd chmur, który zdobyłaś i masz jakiś problem- może Pomoc Techniczna.

Zanim jednak wyślesz zgłoszenie to wybierz z paska po lewej stronie rzędu chmur ikonę Cudownego pnącza ( widoczność wszystkich rzędów) i skorzystaj z wyszukiwarki na Cudownym pnączu, wpisz nazwę rzędu: "Powrót do świątyni", wtedy rząd chmur na pewno będzie widoczny:

rząd.jpg

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy za Wasze opinie, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.