Opinie Powrót do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jacekf

jacekf Komandor forum

ciemnosc , widze ciemnosc .........;)xD pamietacie seksmisje ......?

a w temacie to byl event na ok. 10 minut zakladajac ze sa zapasy w stodole.

eliza9070 i Nutka lubią to.
  2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Bo ja się przyłożyłem do tego eventu i go celebrowałem, a nie rach-ciach i po wszystkim. [​IMG]
    Pierwszy dzień - misje w spółdzielni, drugi - świątynia.

3. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam Niedzielnie:) Z rana odkryłem wyspowe TS-y:
    Zagrody Topaz straszna lipa słonie ++ x2 i bikini żółte8)
    Ale za to z drzewek jestem mega zadowolony najciekawsze to: makademia xxl , achacha xxl , tamaryndowiec xxl , wampee , rollinii x2:D

Miłego dnia;)

4. pierr90

pierr90 Hrabia forum

ejo. nie mogę otworzyc dzrwi (nie mam ikonki ) mimo ze mam po kilka z kluczy. o co codzi?

5. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Event zakończony błyskawicznie dzięki zapasom w stodole i braku losowości kluczy. Co prawda teraz muszę koniecznie nadrobić sianie, bo każdej rośliny po 100 sztuk zostało, ale było warto. :)

6. monika22m

monika22m Forumowy żółtodziób

gdzie znaleźć event powrot do swiatyni?? bo go nie widze

7. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Trzy misje związane z eventem (zdobywanie kluczy) masz w spółdzielni, a planszę eventową "Powrót do świątyni" na farmie pod zegarem eventowym!

Ostatnie edytowanie: 18 września 2016
    Anetta41 lubi to.
  8. olesyya

olesyya Okazjonalny autor

Witam. Event robię. Mam 27 poziom na wyspie. Do dyspozycji papugi, banany i bromela. Dla mnie jest mega trudny.PozdrawiamxDxD

asia1106 i Nutka lubią to.
  9. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Event zrobiony w kilka minut. Niestety ts-y to totalne dno, zarówno drzewa jak i zagrody. Aż mi sie odechcialo.

Ostatnio coś mi nic nie idzie, ani w realu ani na farmie. :oops:

10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wow szacun:) Ja mam prawie 50 mln... tylkoxD:p8) Miałam więcej ale wydałam na jakieś tam zwierzaki czy coś;) Bynajmniej nie w tym evencie:) Na tym jeszcze usiłuję zarobić :pxD

chrumcia91 i Nutka lubią to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

12. pierr90

pierr90 Hrabia forum

czy błąd w tym evencie bedzie kiedys naprawiony? <zły>

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Mam wszystko za wyjątkiem pnącza i tak dumam .... brać czy ... nie :p No i nie mogę się zdecydować....
    Z Topazów jak na razie pomarańczowe garbusy/ mniam :) i różowe pandy. Normalnie szokxD. Przecież w różu mi nie do twarzy:p
    generalnie fajny event bez siania, z możliwością odciążenia półeczek, nawet delikatnego zarobku. Jak dla mnie super , tylko jeszcze muszę zdecydować ..... brać czy nie xD. Czas mam ...

Anhedrea lubi to.
  15. syla2883

syla2883 Forumowy żółtodziób

pomocy!!!!! zdobyłam nowy rząd ale nie mam go na pnączu .co robić?

16. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

spróbuj się przelogować.

17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Standardowo odśwież grę a później wejdź na pnącze i kliknij na >wszystkie rzędy<. Nowy rząd z trwającego eventu powinien być pierwszy.

18. araarraruna

araarraruna Forumowy żółtodziób

dla mnie ta świątynia to wielka porazka na wyspie poziom 33 straciłam prawie 6mln sianogroszy ledwo 100 tys zostało sprzedac nie ma już co poszło a z zagród mam 2 *papugi klasyczne i żółte bikini z drzew też samo dno nawet żadnej xxl tylko podstawy i 3* xl jestem bardzo zła powodzenia walczącym

19. Mariola

Mariola Forumowy żółtodziób

Pomimo iż było u mnie pod górę to i tak jestem happy z drzew plantacja bananów :D jak zwykle ale zagrody obrodziły 2 x flamingi i mrówkojady:inlove:

Nutka lubi to.
  20. syla2883

syla2883 Forumowy żółtodziób

dziękuję za pomoc! Wszystko się udało według wzoru i mam nowy rząd hurrrra!!!!!!!!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.