Opinie Powrót do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

grateczki:D
    ja też na tym evencie nieco zarobiłam,ale nie tyle...................

gosiagosia60 lubi to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czas zacząć siać :)

Natalka199, damek37 oraz tosia lubią to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Przy pierwszym okrążeniu masz do wyboru 3 drzwi na każdym etapie, przy drugiej rundzie 2 pozostałe drzwi, analogicznie w 3 tylko 1 nieotwarte do tej pory drzwi.

4. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Z topazów nic ciekawego słonie ++, leniwce++ i wielbłądy pom. Za to drzewka xD amherstia xl, mangostan(dopiero 2), wampee(szóste), XXL;kiwi,awokado,palma kokosowa,mate i mandarynka oraz (werble:inlove:) rollinia :inlove::inlove::inlove::inlove:.

5. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Z TS'ów dostałem szóste drzewo wampee i czwartego nerkowca a z zagród 4 już tygrysy a wciąż brak flamingów pand i mrówkojadów :/ A i jeszcze z tych fajniejszy Makadamie XXL :D

tosia lubi to.
  6. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Z eventu jestem zadowolona, z ToyToy - nie... Czy naprawdę najlepszą zagrodą jaką mogę dostać są leniwce++? Ludzie piszą o różowościach, pandach czerwonych i innych dobrach, a mnie zostaje się tylko oblizywać...
    TS-drzewne całkiem OK, czyli - XXL: tamaryndowiec, pandanus, baobab, figowiec oraz zwykłe wampee i mangostan, a reszta do paska.

PS. na targu nie zarobiłam, bo niewiele wystawiłam. Ale i tak jest dobrze.

tosia i Nutka lubią to.
  7. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Po prostu powalił mnie tan zrzut , prawie się popłakałam , a i humor z rana mi się od razu podskoczył do góry.Z takim stażem grania tyle roślinek mieć to sama już nie wiem naprawdę zajefajne osiągniecie, no chyba jak mi się za każdym razem przypomni ten obrazek to będę zawsze cały dzień chodziła uśmiechnięta:D:D:D:D

U mnie event właśnie przed chwilą zakończony, ostatnie wypadajki potrzebne z porannych zbiorów zebrałam i pnącze już aktywowane

tosia lubi to.
  8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Tygrysy, bikini i małpy czerwone oto co dostałam, wolałabym mrówkojada i czerwoną pandę, bo nie mam jeszcze :eek:
    jeśli chodzi i drzewa to też rewelacji nie ma 8)
    Ps. miałam nie robić ale zrobiłam ;)

__BiAłY__ i tosia lubią to.
  9. chrumcia91

wyprzedałam co się dało, reszta póki co nie schodzi :D
    miałam ponad 5000 kazdej :p

xBabciaEwa i tosia lubią to.
  10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

To teraz tylko siać i zbierać pozostaje .:p
    Ja zrobiłam na odwrót , zostawiłam każdej po 5000 , a nadwyżkę sprzedałam i nie narzekam . xD

moni15382, __BiAłY__ oraz Nutka lubią to.
  11. chrumcia91

ile można kisić w stodole...grzyb juz bylo widać xD a tak to na koncie 68 mln jest :)
    i tak do niczego nie bylo potrzebne, teraz sieje dalej ;)

Nutka i Antenka18 lubią to.
  12. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Witajcie, po prawie trzy miesięcznej przerwie od faremki udało mi się zrobić prawie za jednym zamachem event - co prawda trochę nadwyrężając zapasy w stodole. Opłaciło się :)
    Z tajemniczych sadzonek dostałam: nerkowiec - mój pierwszy :inlove:, amcherstia xxl, achacha xxl x2, mombin xxl, tamaryndowiec xxl, tamaryndowiec xl x 2, figowiec xxl
    Stajenne to: czerwone pandy, tygrysy - moje pierwsze :inlove:, flamingi - moje pierwsze :inlove:

13. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Drzewa badziewne: amherstia xl x2, mangostan, kiwi xxl, tamaryndowiec xxl, 2x kokos xxl, cedrat xl i figa xl. 1 słowem: śmieci, ale na misje z magazynami przydadzą się.
    Kibelki mnie zaskoczyły. małpy różowe, tygrysy i mrówkojady. Jedynego Topazu jakiego mi brak to czerwone pandy.
    A do kluczy to teraz zbieram kwadraty, tylko jest mały problem. Rośliny teraz są strasznie drogie.

Nutka lubi to.
  14. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Ja event skończyłam już pierwszego dnia ale dopiero dzisiaj postawiłam ts , z drzewek nic szczególnego nie wyszło poza drzewem rollinii a z zagród flamingi których mi brakowało ,tygrysy i mrówkojady i jak kiedyś będzie możliwa wymiana na G&T to się przydadzą

__BiAłY__ lubi to.
  15. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Dobry Wieczór:) Właśnie wróciłem z urlopu i evencik zakończony. Zapasy w tropikalnej stodole miałem spore więc 10 min. i po evencieo_O
    Teraz czekam cierpliwie na TS-y;)
    Miłego Wieczoru;)

16. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

u mnie postawiłam jak na razie jedną zagrodę i uwaga szał.... różowe wielbłądy :inlove::Dpierwsze różowości w mojej kolekcji

chrumcia91, xBabciaEwa oraz Nutka lubią to.
  17. 11eveline

11eveline Książę forum

Z moich TS-ów nic specjalnego nie dostałam - żadnych nowości. Ale na zapasach ze stodoły zarobiłam trochę milionów SG.

xBabciaEwa lubi to.
  18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ty zawsze tak robisz! Mi to dwa dni zajęło. (Jeden dzień dziesięć minut, drugi - chyba też tyle) [​IMG]

AgiFarm83, xBabciaEwa oraz Nutka lubią to.
  19. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

o_O Nie pomyliłeś eventów?;) 2 dni krążyłeś po korytarzach świątyni?

eliza9070 i Nutka lubią to.
  20. azikowo

azikowo Fanatyk forum

może towar dosiewał :) albo zabłądził, bo światło zgasło:)

eliza9070, Nutka oraz jacekf lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.