Opinie Powrót do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wadam63

wadam63 Młodszy ekspert

ogólnie szkoda że nie można robić tego eventu jeszcze;)raz ,dajmy na to za 1 FLxDxD

2. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Heh.... no właśnie restart, a tak to jak napisałeś "tylko targ pozostaje".....:p

3. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dobre :)
    Na samej trawie cytrynowej wzbogaciłam się o kilka milionów :D

foczunia84, tosia oraz blazers lubią to.
  4. zontom1

zontom1 Czeladnik forum

ewent skończony proszę o powtórkę

Dybilas4 i Mamcia493 lubią to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja właśnie weszłam na farmę i odkryłam,że zarobiłam 36 mln.Nigdy nie byłam tak bogata jak w tej chwili.

6. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Uwielbiam takie eventy,na targu zarobiłam ,bananki zdobyłam,mogłabym tak jeszcze parę razy ripley;););)

Mamcia493, tosia oraz foczunia84 lubią to.
  7. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Oj tak mój event zdecydowanie przeniósł się na targ. Trwaj chwilo....;)

8. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

wystawiłam prawie wszystko co miałam, dokupiłam jeszcze po 100 szt w sklepie :D:D:D

9. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Super - w końcu coś nie tylko dla kasy (która należy się od czasu do czasu bez wątpienia), ale bezinteresownie dla zabawy - dzięki :)))

Mamcia493 i tosia lubią to.
  10. mieczu

mieczu Baron forum

event, event i po evencie, minął szybko i bezpowrotnie, hehe
    nagrody niezłe, jestem zadowolony...

11. tosia

tosia Nadzorca forum

gram długo ale tak pustego targu w rośliny na baha to dawno nie widziałam:)kto ma zapasy ten ładnie zarobi;)

event ukończony, uzupełniam stodołę, bo pusta:(;)

Pracuś57 i Nutka lubią to.
  12. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

event zakończony, pnącze odpalone, szybko,miło i po raz pierwszy przyjemnie.
    Miałam duże zapasy na Baha i udało się.

13. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Wowo_O
    Szybko ukończony event:p
    Oby więcej takich eventów;)

14. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

szybko, łatwo i przyjemnie :D oby więcej i częściej (ale nie za często, trzeba nazbierać do stodoły troche) takie eventy :)
    pnącze już działa, a ja idę na targ sprzedawać to co zostało, może wpadnie kilka groszy :D:)

Mamcia493 lubi to.
  15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry :)
    przybyłam, wrzuciłam, pnącze odpaliłam :p
    szybko i bezbolesnie:p;)

16. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Evencik fajny, stodoła nie za bardzo to odczuła ;). Troszkę w roślinkach się przewietrzyło, ale zostało jeszcze troszkę na targ :D. W sumie ostatnie eventy nie da się ukryć, że dają zarobić:). W swoim farmerskim życiu nigdy nie byłam nawet bliska takiej kwoty jak mam teraz i kwota nadal rośnie :p. Wspaniałe uczucie :music:;)xD. Jednak eventy, gdzie trzeba coś zrobić też są potrzebne, żeby się nie zanudzić ;).

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zarobek niesamowity.U mnie już 40 mln do przodu.

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Niestety, nie jestem aż tak zdolna i mój zarobek jest dużo niższy, ale i tak mnie zadowala :). Mam jakiś taki dziwny targ, bardzo szybko znajdują się sprzedający i ceny spadają. Nie ma co wystawiać za dużo ofert, bo wracają :(. Ale i tak trochę milionów ostatnio zarobiłam ;). Rośliny, owoce i zwierzęta zwykle sama hoduję;), więc nie ponoszę kosztów.
    W evencie po komnatach latałam na chybił trafił, bo kompletnie nie mogłam załapać powiązania oddawanych kluczy z czerwonymi kropkami :D, ale może dlatego, że to tak szybko szło ;)xD.

__BiAłY__, gadek oraz tosia lubią to.
  19. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Wróciłam do domu, odpaliłam farmę i w 5 minutek event skończyłam 8)
    Najbardziej ucierpiały zapasy roślinek, nie jestem dobra w sianiu, teraz każdej roślinki po 10 sztuk zostało :oops:

tosia lubi to.
  20. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Szkoda, że prawie całą miechunkę oddałem do eventu - teraz dopiero zauważyłem, że nie dość, że da się ładnie zarobić, to jeszcze schodzi jak świeże bułeczki, praktycznie po kilku sekundach :D Zobaczymy, czy reszta też tak pójdzie ;) Problem mam tylko, bo stodoła już zupełnie świeci pustkami xD xD xD

Nutka i tosia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.