Powrót do świątyni żmij.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krys62, 25 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krys62

krys62 Aktywny autor

Wykonałam pierwszą część misji, zatrzymało mnie w momencie oddania aż 810 sierpa i młotka. Wybrałam oko słońca dłużej dojrzewającą roślinę z myślą że będzie3 więcej wypadajek. Okazało się ze mam tylko 470 szt. a potrzeba 810 szt. Zostało tylko 725 godziny do końca iventu i nie ma szans go ukończyć. Moje pytanie brzmi, co siać żeby było więcej wypadajek?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zasada wypadających przedmiotów jest taka jak zawsze. Największy wpływ na większą ilość wypadajek ma podstawowy czas wzrostu roślin czy drzew, czyli im dłuższy czas wzrostu tym szanse na większą ilość wypadajek są większe.
    Czas wzrostu roślin można skrócić za pomocą super nawozu lub bonusami od Alchemika.
    Polecam poradniki:

Warto też zajrzeć do wątku dyskusyjnego, w którym Gracze dzielą się strategią i doświadczeniem: Powrót do Świątyni Żmij.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. krys62

krys62 Aktywny autor

Dzięki, miłego dnia życzę.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.