Powrót do Świątyni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Szimka, 15 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Szimka

Szimka Forumowy żółtodziób

Zastanawiam się dlaczego nie mogę zdobyć czwartego z kluczy gdyż klikając na misję falistego klucza otrzymuję koła i tym samym nie mogę odblokować kolejnych drzwi,czy ktoś także ma taki problem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szimka ten dział służy do zamieszczania pomysłów i aktualizacji, więc Twoje pytanie jest tutaj nie na miejscu. Przenoszę wątek w odpowiednie miejsce.

A jeśli chodzi o zdobywanie kluczy i wykonywanie zadań to zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>>Powrót do Świątyni<<<. Znajdziesz w nim tabelki a w nich wszystkie zadania i nagrody ( między innymi klucze) jakie otrzymasz za wykonanie tych zadań.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

otworzyłam drzwi kolejno z 1 i 2 zagadkowymi zagrodami. Postawiłam na polu i "urodziła się" tylko jedna zagroda. Pozostałe ppojawiły się , ale puste. O co chodzi?

4. SMOD_Atena

zoafi z pozycji forum nie do sprawdzenia, napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej i dokładnie opisz sytuację.

Szimka czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.