Opinie Powrót do Świątyni Żmij

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 21 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Z całej łąki kornegii wyleciało 80 wylotek :oops: Na tle innych marnie to wygląda...

2. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

U mnie 8 więcej :) Byle do przodu :)

3. ewanta

ewanta Komandor forum

135 ze wspięgi - ale czekała na zbiór ponad 5 godzin /pomyliłam wczoraj rośliny xD/.

4. grania.

grania. Baron forum

A ja sierota zapomniałam, że dzisiaj ewent startuje i zebrałam karnegię przed drugą :cry:

5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Słuchajcie, event się dopiero zaczął, z nazbieraniem wypadajek mogą być problemy. Mamy taki fajny wątek >>Przedmioty eventowe - wrzesień 2022<<. Nie czekajcie na koniec eventu, ogłaszajcie się tam już teraz, szukając partnerów do wymiany. Codziennie kilka-kilkanaście wypadajek można w ten sposób dodatkowo zdobyć:)

6. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

U mnie 81 wylotek. W takim tempie to mam nadzieję że chociaż do pnącza się doczłapię. :sleepy:

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Czy roślinę która urośnie można siać na polu czy nie? Nie robiłam tego typu eventu.

8. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Codziennie wysyłam komplet. W zwrotce przeważnie dostaję o 1/3 mniej niż bym mogła dostać. Niektórzy wysyłają co drugi dzień: i ja to rozumiem bo jak jest więcej chętnych niż możliwości wysłania to trzeba pomyśleć i pokombinować żeby nikogo nie pominąć na dłuższą metę.U mnie chętnych na wylotki nie brakuje. Z drugiej strony: są tacy :inlove: sąsiedzi :inlove: którzy codziennie wspomagają prezentem :) Na razie się nie martwię o wylotki, zacznę jak po weekendzie nie będzie kompletu do uzyskania pnącza.

Ostatnie edytowanie: 22 września 2022
  9. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Oczywiście, że można. Gdyby było inaczej, bardzo wyraźnie zaznaczono by to w Poradniku;)

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

odpuszczam...rozwala mnie jak widzę ewent gdzie nawet na starcie roślinki nie ma do posadzenia...

11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję :inlove: Zaczynam od dłuższej rośliny:music:

12. niebo016

niebo016 Generał forum

xDxDxD W sumie dobrze że wykorzystałam wszystkie mapy do jednej eventówki, przynajmniej szybko skończę ewent i nie będę mieć później problemu z wypadajkami :):):)

129 wypadajek mam.

13. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

Witam,zaczęłam z godzinnym opóźnieniem ,miałam posianą iksorę,zebrałam z jaśkami-8- 184 wylotki,aż jestem zaskoczona:inlove:

14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Zapomnialam na drugi rozsiew uruchomic biała niewinność :cry::p To się nazywa skupienie:D PS. Jakby ktoś szukał to na targu 37 CMJ jest po 213 tys ;)

Ostatnie edytowanie: 22 września 2022
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Dzięki bardzo za te wypdające paskudztwa ale nie robię tego eventu...8)

16. aneri123

aneri123 Naśladowca mistrzów

Prosze mi podpowiedziec ......skad mam wziasc scyzoryk ??

Aisha1969, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  17. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Scyzoryk zdobedziesz wykonujac zadania eventowe.

Aisha1969, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  18. aneri123

aneri123 Naśladowca mistrzów

acha ..........dziekuje

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  19. ewanta

ewanta Komandor forum

ale mnie wystraszyłaś xD ja też zużyłam wszystkie mapy a po twoim poście myślałam że już więcej tych map nie będzie xD
    jednak jesli ich ilość spadnie poniżej 5 to po 5 godzinach dołożą ;)

20. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Z wypadajką to strzelili, niema co.
    Za ile eventów będą lecieć hinduskie znaki szczęścia?

Pnącze bonus daje tylko na wyspe, gdzie mam 800 poziom, wiec bonusem zainteresowany nie jestem, a dla jednego pikolaka nie planuje robić jednego z najbardziej nużących eventów.
    Podziękuje za taki event.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.