Opinie Powietrzny wyścig

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kokomasz

kokomasz Forumowy żółtodziób

witajcie!....kto może mi wyjasnic,co to jest kasztanek...o którym stale piszecie?

xBabciaEwa lubi to.
  2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Mnie został ostatni lot. Roślina w nadkomplecie. Brakuje ok 180 wypadajek.
    Róże, cebule, melony... posiane, może wpadną. Śpieszę się, bo na urlop wyjeżdżamy :)

3. -rybka24-

W poście 537 (strona wyżej) SMOD_Atena dokładnie opisała:)
    Proponuję czytać forum :)

Nutka, Peonia, kybek93 i dalsza osoba lubią to.
  4. kokomasz

Dziekuję bardzo!!!!tylko gdzie sie uszlachetnia rosliny?
    ....ta milosc do sn...to co takiego?

kybek93 i xBabciaEwa lubią to.
  5. tosia

tosia Nadzorca forum

na poprzedniej stronie masz wyjaśnienie:)

uszlachetniania masz w szklarni:)poczytaj poradniki tam ładnie wsio opisane:)

roslina zebrana, jutro ciąg dalszy:)siania i zbierania wypadajek:)

6. -rybka24-

Wejdź do Domku Farmerskiego - szklarnia - i tam działaj.

7. kokomasz

Jeszcze raz wielkie dzięki.:))))))))))))

xBabciaEwa lubi to.
  8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Udanego urlopu , dużo słoneczka i pozytywnych ,nie zapomnianych wrażeń życzę .
    Poleciałam , ale jeszcze 4 paliwka rano i będzie koniec . Dobranoc /

9. -rybka24-

Dzięki Ewa :) Słoneczko będzie :) Wrażenia pewnie też :)
    Obym tylko zdążyła nazbierać wypadajki i skończyć - potem 2 tygodnie odpoczynku (od farmy też )
    Brak 149, roślina w komplecie.

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zdążysz , uważaj na siebie i wracaj do nas wypoczęta . :inlove:
    Rano skończę ewent .:D

11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Z Tsów eventowych dostałam:
    jarząb brekinia:inlove: (nie miałam)
    reszta to XXL (do paska)
    kolejna zagroda kiwi (do paska)

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2016
  12. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Widzę, że większości ładnie leci/poleciał evencik- gratulacje;) A jeśli chodzi o mnie, to jeszcze tylko 3 międzylądowania/ noooo może i 4, i kurs pilotażu zaliczony8) Rankiem przewiduje ostanie przeloty8) Powodzenia wszystkim

13. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

a ja tak czytam...uszlachetnienia itd....ponad pół roku temu zgłosiłam się jako mentor, i dalej czekam:(
    przy każdym ewencie problem z wypadajkami

tosia lubi to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale co ma szkoła farmerów do szklarni?

tosia lubi to.
  15. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

nie wiem ale coś chyba nie współgra, przy kazdym evencie, a mam wszystko odkryte, 100 poziom -problem z wypadajkami, za każdym razem muszę kupować

tosia lubi to.
  16. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry! Jestem zadowolona, bardzo zadowolona. I z latania i z gt. :music: Do pełni szczęścia brakuje mi ok. 4 tys. zielska licząc w zaokrągleniu, że trzeba go 20 tysięcy. Wypadajek mi zabrakło, więc posiałam długo rosnące na farmie i melon na wyspie. Wylatałam trzy samolociki, zostały dwa. Wszystkie trzy loty odbyłam na górnym torze, nie zmieniam toru, bo mi się nie chce. Tory wybieram z uwagi na super papu. Nie narzekam na ilość wypadajek. Do tej pory uzbierałam 600 sztuk. :music: Głównie z zielska eventowego i kilku zagród. Event zaczynałam z farmą i wyspą w zagrodach i odrobiną drzew dookoła zagród. :music:
    Zatem nie jest źle. Jest dobrze. :music:

Podoba mi się jak panda chwyta prezent w locie. :inlove: Kolor pudełka z prezentem też mi się podoba. :inlove: Tylko czemu mój samolocik jest ciągle żółty? Wolałabym ten drugi, ładniejszy! xD:music:

17. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Lece już piaty wyścig, ale skończe pewnie dopiero w niedziele, bo brakuje coś koło 180 wypadajek. Nie ma sensu korzystać z kasztanka - bo i po co jak wypadajki lecą całkiem spoko z tym, że jutro na farme będę mogła wejść dopiero po południu, co prawda posiane wszystko długorosnące, ale raczej aż tyle mi nie wypadnie - dlatego przewiduje skończyć w niedziele rano.
    Rośliny wysiałam za dużo, ale lepiej niech zostanie niż miałoby braknąć.

18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Witam. Ja evencik robię na spokojnie:) dzisiaj piąty lot zacznę ale na spokojnie do końca eventu się wyrobię:D:inlove: w porównaniu do poprzednich eventów wypadajka ładnie leci:inlove::D:music: więc zużyłam tylko 10 szt, SN na pierwszy rozsiew a i tak skończę latać przed czasem:p

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2016
    Peonia i tosia lubią to.
  19. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

jestem w 4 wyścigu...myślę, że dzisiaj skończę na spokojnie...może nawet uda się zacząć 5 :)

tosia i brzustinka lubią to.
  20. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam, witam!
    W końcu i ja mogę się pochwalić skończonym eventem! :D8):)
    Rośliny wysiałam ponad to co potrzeba, bo zostało mi ponad 2600 xD no ale trudno się mówi :p w każdym bądź razie skończyłam :) I życzę ukończenia tym którym to się jeszcze nie udało :):D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.