Opinie Powietrzny wyścig

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

skończyłam 3 wyścig .
    Zaczęłam lecieć 4 i brak paliwa mnie zatrzymał . Muszę poczekać , aż jakieś kanistry wypadną , czy do wieczora dolecę ?

2. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Witam
    event skończony ale nie powiem ,ze łatwo poszło, były problemy z przejściem na inny lot bo same XXL robiłam.
    Od razu poszukałam informacji na forum rozmowy i dalej poszło.
    Życzę wszystkim ukończenia podniebnych lotów.
    pozdrawiam

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    na ten moment jestem prawie w połowie 3 wyścigu,zastopowały mnie kanistry:(
    za 2 godz. 15 min. zbieram eventówkę i uruchomię kasztanka:D

tosia lubi to.
  4. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Na to Ci nikt precyzyjnie nie odpowie, bo każdy wybiera swoją ścieżkę. Jednak jeżeli chcesz lecieć na zwykłym paliwie całą trasę, to potrzebujesz 19760 lnicznika (czy jak to się tam nazywa :p)

5. sandroocha

sandroocha Forumowy żółtodziób

ze wszystkich drzew na 5 polach ani jednej wypadajki po [ciach] taki event, tylko dla tych co koszyki kupują za realną kase??

Niestosowne na nasze forum słowo usunęłam i bardzo proszę o stosowny dobór słów.

SMOD_Atena.

kybek93 lubi to.
  6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dzięki o takie mniej wiecej mi chodziło, bo chcę wiedzieć ile jeszcze mam wysiac tej rośliny

kybek93, zonaania2122 oraz tosia lubią to.
  7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Radziłabym drobną edycję posta ;)
    A poza tym - naprawdę sądzisz, że absolutnie wszyscy, którzy tu piszą o skończeniu (albo prawie skończeniu) tego eventu, kupili sobie koszyczki...?
    Oj pomyśl jeszcze raz xD
    Wystarczy po prostu poczytać forum (za friko) oraz chwilę pomyśleć (też za friko).
    I już.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bacowa70 Twój nic nie wnoszący do tematu post usunęłam.

9. tosia

tosia Nadzorca forum

to i ja się pochwalę moimi wyczynami lotniczymi:)jestem na początku 3 wyścigu, czekam na roślinkę, nie mam cierpliwości już do eventówki ale przy okazji zerknęłam na eventy sierpniowe:)cieszę sie na Renzo:p resztę się zobaczy w praniu:)i oczywiście nieśmiertelne ts i tz z misją stałą:D:D

10. sandroocha

sandroocha Forumowy żółtodziób

Chodząca legendo forum umiem czytać ale jeżeli ze 100 drzew ( 20godz), rośliny eventowej na 3 polach i goździka, który rośnie po podlaniu 15 godz na 2 polach otrzymujesz 8 słownie OSIEM wypadajek to chyba nie jesteś szczęśliwa a miały wypadać ze wszystkiego na wszystkich polach TAK PRZECZYTAŁAM JA chyba , że ty czytasz pozazmysłowo i widzisz wiecej

11. mieczu

mieczu Baron forum

melduję, że doleciałem w jednym kawałku do końca eventu :p
    ...teraz na spokojnie można zacząć myśleć o G&T

12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Za "legendę" nie odpowiadam, to jest wypadkowa liczby postów i liczby lajków bodajże.
    Wypadajki nie tyle "mają", co raczej "mogą" lecieć ze wszystkiego... wbrew pozorom to spora różnica.
    Sugerowałabym rezygnację z 20-godzinnych drzew - za wolno rosną.

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Prosta rada - skoro drzewa się nie sprawdzają,to je wywal.Tym bardziej te zwykłe,lepiej już xxl.U mnie się ani zagrody,ani drzewa nigdy nie sprawdzają.A każdy event kończę bez kupowania koszyków ( osobiście uważam,że kupowanie ich absolutnie nie jest konieczne ani sensowne).
    W temacie - kończę czwarty lot,na spokojnie,bez spinania robię,nie spieszy mi się nigdzie :)

14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja właśnie powolutku sobie mielę w młynie :)
    Pierwszy wyścig skończony, drugi robię powolutku i zgarniam to co mnie interesuje. Eventówki miałam koło 20 tysięcy nasiane, wypadajki lecą, teraz już farmę przywróciłam do ładu i rośnie sobie bawełna i kolczoch ;)

15. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

a ja mam paliwo a nie mam badyla :p co wysieje to latam troche mnie mgli ale chyba dolece do celu

tosia, AngelGina oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. abask

abask Komandor forum

Niektórzy już ukończyli a ja nawet nie zaczęłam latać bo tak w sumie nie wiem o co w tym chodzi :(
    Przez remont w domu nie zrobiłam poprzedniego eventu . Remont jeszcze trwa...

tosia, juliuszka oraz AngelGina lubią to.
  17. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

witam w klubie :) u mnie remont pelna para idzie tak mam wszystko rozwalone ze jutro sie do hotelu ze zwierzem przenosze ...badyl posiany czekam zeby polatac

tosia, AngelGina oraz abask lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

2 wyścigi skończone, zaczęłam trzeci :)

Nutka, tosia oraz zonaania2122 lubią to.
  19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ateno, a ja naiwna myślałam, że będzie ciut weselej:)

No to w temacie i z należytą powagą:
    - 3 wyścigi zakończone w całości i 4-go 3/4,
    - kurs lotu zmieniam tylko jak widzę SP i TS wyspowe,
    - z sadzonek urosły mi: pitomba xxl, drzewo makadamii xxl, mango xxl i wampee,
    - zagroda stoi i za 2 godz. dowiem się czy będzie żółte bikini,
    - roślina rośnie, kanistry wypadają - teraz mam ich 174 ale jest postój, bo zabrakło rośliny.
    Dalszych relacji z moich lotów nie przewiduję:)

tosia, zonaania2122 oraz AngelGina lubią to.
  20. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

To dziwne z tymi drzewami mi z 21 drzew zwykłe baobaby, mangostany, nektarynki, wampee, nerkowce wyleciało 12 wypadajek, mniej wypada mi z xxl. Co do pól nie będę się wypowiadał bo sieje na super polach z gnojem wodą i sn i używam trzech łąk do zasiewu i zbioru na reszcie stoją zagrody z ts i ulepszone i drzewa. Na wypadajki nie narzekam życzę wszystkim ukończenia eventu jeszcze jest czas i gratuluje tym co ukończyli.

Nutka i tosia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.