Event Powietrzny pokaz i hodowla gęsi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Coś w tym jest...

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

3. nadruczek21

nadruczek21 Czeladnik forum

wow chyba się zgubiła haha ;)

4. Agata00755

5. Weronikkaa

Weronikkaa Czeladnik forum

niech mi ktos napisze co mam zrobic aby zdobyc ta fabryczke walizek ,prosze o pomoc

6. Agata00755

ją możesz w warsztaciku wybudować, tylko do budowy potrzeba nowego narzędzia jakim jest przywieszka do walizek.

Te przywieszki z pól/zagród/ drzew wypadają lub ze skrzyneczek z narzędziami.

0olimpia0 i niesamowitusia lubią to.
  7. juliuszka

juliuszka Generał forum

Chyba już wystarczy tego gęsiego szaleństwa.
    Na koniec pozostaje mi honorowa złota gęś, która wypadła w ostatniej serii miksowania:
    Stan gąsek do misji stałej nie jest zbyt imponujący:
    Straty przeogromne, całe mnóóóstwo SP władowane w oazy.
    I to by było na tyle.

8. Agata00755

Kolejne wtopy:

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Brakuje mi jednej złotej gęsi (i strażniczki) do wykonania w całości stałej misji. To byłaby pierwsza stała misja hodowlana zrobiona do końca. Niestety, na targu pusto, z mega pakietu SP zostało kilkadziesiąt sztuk na czarną godzinę. Chyba dziś się nie uda jej kupić. I chyba w dość długim czasie trudno będzie upolować tę gęś na targu:sleepy:

Koszt - ok. 200 szt. własnej SP + 800 szt. z pakietu. Dobra zabawa - bezcenne:D

10. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

To jest kiepski wynik????o_O
    Co powiesz na to:
    Tyle zostało po skończeniu misji, około 400 SP poszło-.- jedna strażniczka na targu jeszcze wisi i to by było na tyle. Nawet mi się pisać nie chce:( Moje najgorsze BB jak do tej pory. Maksymalny przeskok ze zwykłej kanadyjska a miksy porażka:oops:

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No widzisz, a w moim przypadku było to jedno z lepszych BB - zarówno jeśli chodzi o przeskoki jak i o miksy. Śmiejemy się z tych serwerów, ale może i coś jest na rzeczy?

toDzasta, agbiko oraz chris975 lubią to.
  12. p.patunio

p.patunio Naśladowca mistrzów

mozesz jjeszcze dac miks jak dobry serwer i ok bo mam 4 podrózniczki

chris975 i dotikampo lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie odważę się wpakować moich podróżniczek do miksa, oj niexD

AgiFarm83 i chris975 lubią to.
  14. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

To już ostatni mój post w tym wątku, obiecuję. Wrzucam i uciekam, bo nie wiedziałam, że gra może człowieka tak zirytować
    Mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu dam radę się powstrzymać i wydam te 58 zł. na inne przyjemności...:p

15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

osiagnelam wreszcie to co chcialam :inlove:

brakuje tylko 2 przywieszek

a to ostatnie mixy ;)
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

sprzedalam zrzede i odrobilam stracona kase na strazniczkach ;) : )
    teraz czekam na te 2 przywieszki :):)

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

No - OK !
    U mnie zakupionej 4800 SP i jakieś kolejne 100 SP od sąsiadów.
    Do tego z własnych zapasów też jakieś 100 SP.

Jeszcze troszkę zostało na bieżące potrzeby:
    [​IMG] [​IMG]
    I pomyśleć, że perfumy w ilości ok. 13.500 szt poszły do eventu ;)

Produkcja szła na 16 oazach na farmie i 8 na wyspie.
    Mimo, że BB to mój ulubiony event, to chyba kilka następnych odpuszczę. Portfel może nie wytrzymać :)

17. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

U mnie jest tak samo :) Ale chyba gęsi prędzej pójdą na ruszt, niż na róż ;)

18. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

??????????????
    A to przepraszam, zwracam honoro_O Ale jestem w szoku, nie kupiłam nigdy więcej niż jeden pakiet. A najwięcej paszy miałam coś około 1200. Może jakbym miała lepsze efekty to bym się skusiła na więcej.
    No ale cóż, wydałam w ten weekend kupę kasy na inne przyjemności i nie żałuję;)

19. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

I słusznie, ja durna wpakowałam i dostałam, aż zabolało8)
    pozwijałam oazy w ramach protestu8)

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

O rany o_OxD
    To ja może przedstawię pokrótce mój sposób na ten event - z drugiego końca skali, kasy realnej poszło 0, słownie 0.
    Event w pięciu odsłonach: wczoraj w nocy odpaliłam godzinny kupon, ustawiłam tyle oaz, ile ich wlazło na pole, zgrzytając zębami wpakowałam tam gęsi (zgrzytanie to dlatego, że trzeba ręcznie), nie podlałam perfumą i poszłam spać.
    Druga odsłona - dziś rano odpaliłam kupon trzygodzinny, zebrałam to, co wyrosło (w tym jedną dziką ze zwykłych), wpakowałam do misji, jeszcze raz (zgrzytając) napełniłam wszystkie oazy tym, co zostało plus zwykłe gęsi, podlałam perfumą (zapominając o galaretce) i poszłam pić kawę.
    Trzecia odsłona to były skromne cztery oazy - brakowało mi trzech kanadyjek i bodajże dwóch tych bladych.
    Ostatnia blada wyleciała w piątej odsłonie.
    SP miałam na wejściu tyle, że wystarczyło na pierwszy wsad, później pewna Szlachetna Sąsiadka podrzuciła 20 sztuk, no i z drzewa zgarnęłam te dziesięć, a z misji co tam było do wzięcia, bodajże 60. Zostały trzy sztuki.

Ponieważ ostatnio uznałam oazy za nudne, był to dla mnie jedyny możliwy sposób zdobycia fabryk walizek z gęsiej skórki.
    Fabryki siedzą w pasku, podobnie jak itemy - nie są mi potrzebne xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.