Event Powietrzny pokaz i hodowla gęsi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ruda7

ruda7 Czeladnik forum

Czyli ktoś musi szlaki przetrzeć :)

2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

4 bladolice stracone, ale za to kolejny mix wyszedł pięknie :D

3. nltog

nltog Aktywny autor

Zaraz mi się coś zrobi... Kolejne podejście do kanadyjskiej i ... strażniczka. Już trzecia :(. Z pierwszej się ucieszyłam, a jakże, ale dość. Z ogromnym trudem zdobywam SP, nie miksuję (nie mam paszy na eksperymenty) i kolejny raz z 4 bladolicych wychodzi mi jedna szara i właśnie strażniczka. Coś mi to na pecha nie wygląda, raczej na skrypt. W dodatku kanadyjskiej nie mam na moim targu. Chcecie mnie zrujnować? Została mi tylko jedna misja z Sp, którą jestem w stanie zrobić. Ładnie zmuszacie ludzi do wydawania realnej forsy, wstyd!
    A teraz uwaga...z jednej strażniczki i gęsi wyszły dwie gęsi i jedna białoczelna . Śmiać się czy płakać?

Ostatnie edytowanie: 11 lipca 2015
  4. mahartka

mahartka Baron forum

chodziło mi jedynie o to, że nie czułam jakiejś przemożnej potrzeby jego posiadania xD xD
    pnącza zbieram raz dziennie i klikania mi tylko dochodzi ;);););););)

5. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Wspominałem już? Bogatemu to i...! Gratulacje!

zonaania2122, kropelka04 oraz AgiFarm83 lubią to.
  6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

BB... co? xD Dziękuję :) Zgonię na serwer i szczęście ;)

zonaania2122, kropelka04 oraz eliza9070 lubią to.
  7. eliza9070

Resztką paszy zrobiłem coś. I też mi coś wyszło. Byle coś...

AgiFarm83, zonaania2122 oraz kropelka04 lubią to.
  8. 11eveline

11eveline Książę forum

raczej nie miksuję, bo nie mam szczęścia do klonowania. Za to mam szczęście do sąsiadów - dzisiaj od jednej wspaniałej sąsiadki dostałam 2 x po 10 sztuk SP:inlove:. Event ukończony wczoraj, a ciągle poluję na gęś podróżną. Różne trafiaja się na targu, a tej podróżnej jakoś nie ma. Wczoraj kupiłam okazyjnie dziką. :)

kropelka04 i eliza9070 lubią to.
  9. juliuszka

juliuszka Generał forum

Czasami się trafi taki rodzynek:

10. selenas1

selenas1 Czeladnik forum

event gęsi udało mi się zrobić mimo dużego zapasu sp natomiast po moich wpisach odnośnie poprzedniego eventu na 100% bp bardzo blokuje mi farme co widzę klonując inne zwierzaki, tacy są konsekwentni

11. dirkpitt

dirkpitt Naśladowca mistrzów

no to może kombajn zorganizują.te co 4h to irytujące dopiero jest ,
    pozdrawiam

miejmy nadzieję ,że tego nie robią.również mam krytyczne zdanie na temat rybek ,a klonowanie było raczej kiepskie.
    Mam nadzieję ,że nie ukarali nas za brak laudacji

Twoje posty połączyłam.Jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 lipca 2015
  12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Oj tam, oj tam :)
    Jakby mieli czytać fora w każdym kraju i tłumaczyć sobie na swój język, a potem wyszukiwać graczy którzy źle się wypowiedzieli na temat ich działań (a takich wypowiedzi jest multum), a potem im jeszcze przestawiać coś na serwerach to ....szczerze wątpię ;)
    Ja z natury nie narzekam za bardzo (choć mi się zdarza:p czasami) i i tak mam serwer :wuerg: ale pamiętajmy - to tylko gra :)

AgiFarm83, .Farmerkaa. oraz wolf031973 lubią to.
  13. dirkpitt

dirkpitt Naśladowca mistrzów

dlatego ,że to bardzo nieuczciwie w tym temacie się dzieje ,na bank to skrypt i ustawienia gry ,to raczej kupuję zwierzaki .ostatecznie to kasa wirtualna .
    żona mi podpowiedziała ,że wyskoczy strażniczka ,dlatego blado...... sprzedałem i kupiłem kanadyjki.BRAWO ŻONA

14. eliza9070

Fakt, masz dobrą sąsiadkę, bo prezent jest efektem zakupu przez nią 2 x "Pakietu super paszy XL".

15. saturn43

saturn43 Okazjonalny autor

umnie siedzi zmagazynowana zlota gaska z czterech podroznych te baby boom bylo przyjemne nie tylko z powodu gesi udalo mi sie tez zrobic super nietoperza a to byla istna katorga :
    przeszukuje moja dziurawa stodole i znajduje : nietoperza drakuli 1 szt i dwa hardkorowe lece na targ kupuje trzy szt drakuli ide do dyskoteki tam miksuje zwierzaki wyskakuje sportowy znowu ide na targ kupuje trzy sportowe ide do dyskoteki miksuje ale oczywiscie bigpoint nie da super nietoperza zawczesnie a wiec wyskakuje hardkorowy i w koncu miksuje trzy hardkorowe w dyskotece i wyskakuje super nietoperz
    zrobilem tez swinke skarbonke ktora opylilem za 17 milionow i mialem z niej srodki na ges i nietoperza

PS. moze by ktos laskawie zaopiekowal sie nietoperzem ktory lerzy na targu ;)

16. gadek

gadek Fanatyk forum

Dobry niedzielnie:)

Wreszcie zakończyłam gęsiowy event,zużycie sp zerowexD Wszystko kupione na targu,najgorzej było kupić kanadyjki,nikt nie chciał sprzedać,a jak już sprzedał to z prędkością strusia pędziwiatraxD

17. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam niedzielnie:)
    i moje plany eventowe prysly jak banka mydlana. poniewaz mialam malo sp postanowilam, ze potrzebne kolorowe gaski kupie na targu. ale wczoraj po poludniu, jak stwierdzilam ze nie nadaze za blyskawicznie (jak samoloty ponaddzwiekowexD) przelatujacymi nad straganami gesiami, siadlam do pilnwania domkow milosci i co???...
    po godzinie event przeszedl do historii - dzieki mixom. a ja wpadlam w taki nalog mixow:p, ze wygarnelam miotla wszystkie "zapomniane" pakieciki sp ze spoldzielni i poza gesiami pozwolilam na milosne harce (oczywiscie sugerowane i kontrolowanexD:p;)) malpkom i pandziakom. ogolnie jestem baaaardzo zadowolona - tym razem mixy u mnie spisaly extra, chociaz nie wsadzalam wysokich zwierzakow.
    wszystkim mistrzom mixow gratuluje wspanialych osiagow :) a pozostalym farmerom udanych przeskokow :)
    zycze milej niedzieli

18. jacekf

jacekf Komandor forum

event juz skonczony, troche mixow tez bylo ale bez fajerwerkow.......:cry: wszystkie te moje mixy - a robilem w roznych ukladach - to jedna wielka wtopa...... stracilem jakies 10 baniek ....:mad:. sam event zrobilem delikatnie i bez szalonych mixow. teraz czekam na rynku na towar , abu zrobic rozowe gesi i rozowe walizki.

koniec mixow.........................................:mad:

ja chce zmienic serwer .........

NASTKA.BURAN, eliza9070 oraz kropelka04 lubią to.
  19. eliza9070

Niektórzy twierdzą, że wszystko zaplanowane jest już w dniu urodzin i nic tego nie zmieni........

AgiFarm83, jacekf oraz kropelka04 lubią to.
  20. jacekf

jacekf Komandor forum

a 3 siostry Parki siedza i przeda nic naszego zycia i nagle jedna z nich bierze nozyce i ....... ciach :cry::cry::cry:

a w temacie - event zaliczony, koniec mixow. pzdr.

AgiFarm83, kropelka04 oraz eliza9070 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.