Event Powietrzny pokaz i hodowla gęsi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Kiedyś wyskoczy. U mnie z miksów zawsze cofki.

myszamm lubi to.
  2. martaaw

martaaw Okazjonalny autor

ehhhh...
    aż mi szkoda od komputera odchodzić...
    z mixów same cofki, za to zwykłe kukułki w oazach przeskakują jak szalone ;)
    z czterech zwykłych zdobyłam kukułkę robotniczą i dwa wełniaste kukułcze niewiadomoco :pxD:D
    event zakończony - ja również opuściłam drugie zadanie.
    Do ostatniego udało mi się upolować gąski na targu za ok. 30.000 za sztukę :p
    o dwóch gąskach strażniczych, kupionych parę minut temu za 7.000 (!) za sztukę nawet nie wspomnę ;):p:inlove: tak to ja mogę polować :p
    życzę wszystkim duuuużych przeskoków :)

3. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Event zakończony pnącze odpalone ale dalej miksuje

0olimpia0 i MOD_Cookie* lubią to.
  4. piotrs

piotrs Książę forum

a trzeba było dać podróżne na targ.... Robisz dwa na dwa?poprzednio widziałem że 1 lepsza

myszamm lubi to.
  5. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Jeszcze 3 kanadyjskie a tu tylko 150 SP a powinnam 14 trupich główek "wyprodukować" jeszcze :oops:

hedonistka i MOD_Cookie* lubią to.
  6. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

a ja to różnie robię zależy co mi się w głowie wymyśli ;) na targ zacznę puszczać gąski jak będę miała 2 złote i 2 dzikie, wtedy nadwyżka pójdzie na targ :)

.Farmeria. i piotrs lubią to.
  7. smerf41

smerf41 Weteran forum

A u mnie na targu wszystkie hodowlane gąski na szaro..ani jednej sztuki na wolnym rynku czyli u mnie wszyscy uporczywie walczą z eventem korzystając z niespodziewanego BB. Pozdrawiam.

8. amber♥

amber♥ Komandor forum

te kanadyjki to mnie dziś do szału doprowadzały ..brakowało mi 1 ..dałam do oazy 4 bladolice i wyskoczyła mi jak na złość strażnicza ..no szał niebieskich ciał ...:oops:;)..ale potem się zreflektowały i mi dały kanadyjkę ..event zrobiłam pomijając 2 zadanie ..:)

9. piotrs

piotrs Książę forum

u mnie mixy wychodza byle jakie-próbuje w 1,2,3,4 slocie i bryndza-lepiej wszystkie takie same u mnie :(

-norbijas-, MOD_Cookie* oraz myszamm lubią to.
  10. smerf41

smerf41 Weteran forum

z szarych od razu za jednym zamachem dwie kanadyjki:)tyle brakowało mi do końca eventu - hura, hura!!!
    Ale pochwalę się jeszcze z białoczelnych podróżna i ze zwykłych dwa razy pod rząd strażnicza. Pozdrawiam.

11. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

a ja właśnie 3 trafiłam gęś strażniczkę :)Poluje na Dziką gęś ale coś mnie nie lubi ona

0olimpia0 i MOD_Cookie* lubią to.
  12. hedonistka

hedonistka Okazjonalny autor

Nie ma kiedy i za co pokończyć misji. Niestety te wyprodukowane ledwo starczają na zrobienie takiej o "gęsiej" misji. No tak są jeszcze pakiety SP w promocyjnej cenie, turbo młyn. Wiem wiem:sleepy:

13. Annanasek

Annanasek Książę forum

Ja teraz przerabiam dokładnie to samo. Itemy czekają na obsadzenie na pnączu, a ostatnia potrzebna sztuka kanadyjskiej za żadne skarby wyjść nie chce>:( SP już totalne resztki, więc gonie po spółdzielni i dostarczam, w pocie czoła.
    A powiedzcie mi, jak to sprawdzić, który mam nr targu? Bo tak tu piszecie, że na Waszych pustki, więc chciałam dodać, że na moim też szare echo, ale nie wie, na którym targu jestemxD

14. iza_79

iza_79 Książę forum

kliknik https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/nieoficjalny-poradnik-farmeramy.10622/#post-54775

a mi ze zwykłych właśnie strażnicza wyskoczyła :)
    ewnet niby skończony, odpuściłam drugie i pnącze. itemy na wyspie stoją

{Monia} lubi to.
  15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event zakonczony ;),w przedostatnim rzucie wylazly 2 szt kanadyjek i moglam zakonczyc wreszcie,pnacze juz dziala :)

16. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Bycie czujna jak splawik na wedce sie oplacaxDxDxD
    Zlapalam ostatnia kanadyjke i dzieki temu event przechodzi w zapomnienie.:music:

Ruch na targu spory, wszystko co dzis wystawilam oprocz policyjnego poszlo. Zakupowiczom wielkie dzieki;)xD

AgiFarm83, gosiagosia60 oraz myszamm lubią to.
  17. Annanasek

Annanasek Książę forum

Dziękuję! Fantastyczny poradnik!!!:D
    No to wiem już, że jestem na targu nr 40. Nadal szarym i "gęsiopustym":)
    W ostatnim rzucie do oazy wreszcie wypadła kanadyjka i zakończyłam event! HURRRRAxDxDxD
    P.S.- Posłałam dziś tak dla draki zwykłe kukułki do burdeliku i wyszły mi w obu punkukułki:inlove:

Pozdrowionka dla Wszystkich i powodzenia dla tych, którzy jeszcze działają w misji!

iza_79, gosiagosia60 oraz zagma lubią to.
  18. myszamm

a to tak już po BB bo udało się kupić 3 strażniczki:

19. piotrs

piotrs Książę forum

1 slot czy 2 lepsza ?

myszamm lubi to.
  20. myszamm

pytasz na którym miejscu najwyższe zwierze stawiam? ja po wielu próbach na mojej farmie i stracie mln SG doszłam do wniosku, że najwyższe zwierze u mnie musi być na 3 miejscu, natomiast zwierzę od podróżniczki w górę stawiam po 2 szt. w oazę bo ostatnio miksy na najwyższych zwierzakach nie wychodzą u mnie i pojedynczo szkoda mi jak wszystkie pójdą w plecy a często tak ostatnio było, więc mniejszym ryzykiem 2 na 2

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.