Event Powietrzny pokaz i hodowla gęsi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

coraz większa konkurencja się robi ;) lepiej powiedz o której spać chodzisz albo przerwę robisz? ;)

nie stawiam już oaz bo mało SP, dopiero jak coś upoluję na targu to zmiksuję...

.Farmeria. i piotrs lubią to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

brakuje mi jeszcze:
    15 białoczelnych
    14 szarych
    3 bladolice
    zmykam po wynik prześwietlenia mojego kręgosłupa,aż się boję co pokazał:(
    niedługo wracam:D

3. piotrs

piotrs Książę forum

teraz wszyscy poluja,na spanie nie ma czasu :)

myszamm lubi to.
  4. misjogi80

misjogi80 Czeladnik forum

ma już ktoś zdobyte pomarańczowe fabryki walizek? są to ulepszenia z podstawą czy bez podstawy ?

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

bez podstawy

6. misjogi80

misjogi80 Czeladnik forum

dzięki za odpowiedz ;)

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z 7 zwykłych oaz 2 szare i jedna bladolica, inne o jeden-.-

8. Majowe

Majowe Baron forum

Widzę, że na targu 15 więcej osób poluje - ktoś mi sprzątnął podróżną sprzed nosa :cry:;)

piotrs i myszamm lubią to.
  9. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Brakuje mi jednej gąski kanadyjskiej i za nic nie mogę jej trafić. A tak to w misji mam już wszystko, ale SP właśnie mi się skończyła... :(

10. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Dzisiaj jest BB? A nie od jutra? o_O Tak mi się wyświetla.

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Wczoraj przed 20.00 rzucili OO, ze BB od 20.00 do dzis. Ale jutro jest drugie, ktore potrwa do niedzieli, takze nic straconego;)

gosiagosia60 i myszamm lubią to.
  12. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

hejka,
    Poszukaj tygrysku na drzewie, może się coś uchowało

13. .Farmerkaa.

Dzięki, właśnie doczytałam. A myślałam, że to błąd, jak zwykle to bywa :)
    Co do eventu: u mnie na 25 nie ma ani jednej kolorowej gąski, sama koloruję. Jak na BB szału nie ma. Brakuje 2 bladolicych i 3 kanadyjskich

zagma i gosiagosia60 lubią to.
  14. myszamm

jak tak wszystko wykupują na tej 15-stce to trzeba samemu zacząć produkować ;)

15. .Farmerkaa.

Gratuluję. Nieźle wyglądają te 3 podróżne :)

myszamm lubi to.
  16. Alairë

Alairë Generał forum

Zawsze jak oglądam screeny to łapię się na tym, że najeżdżam myszką i chcę zobaczyć nazwy a tu lipa... xD Odruch taki :p
    Gratuluję mixów :D.

Kończę właśnie tworzyć kanadyjskie, choć zdecydowanie bardziej wolałabym skorzystać z targu. Ale ten mój to jakiś taki niewydarzony jest.
    Od wczoraj w temacie gęsi to tylko szarość widać :(. Byłam pewna, że po powrocie z pracy skoczę sobie na zakupki na luziku, ale widzę, że muszę sama sobie niestety poradzić ;). No to jadę z koksem xD

17. Majowe

Majowe Baron forum

Skończyła mi się SP niestety... A i miksy mi nie idą... Albo cofka albo max o 1 do przodu...

MOD_Cookie* i myszamm lubią to.
  18. myszamm

dziękuję :), złota gąska nie chciała wyskoczyć :(

19. kaska860

kaska860 Cesarz forum

event skończony :) tylko w drugiej misji odpuściłam sobie złotą i diamentową, no bo i po co to robić o_O . Odważyłam się wpakować do 4 oaz same zwykłe i po jednej bladolicej (które to mi ostatnie zostały po oddaniu do spółdzielni) i miałam przeskok na strażniczkę i zwrot 2 bladolicych no i jakieś tam niższe, czyli ogólnie zadka nie urywa, ale bardziej opłacał się ten mix niż normalnie klonować :)

AgiFarm83, blazers oraz MOD_Cookie* lubią to.
  20. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Potrzebna mi jedna kanadyjka i kończę klonowanie :) nie potrzebuję więcej ;)

0olimpia0 i MOD_Cookie* lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.