Event Powietrzny pokaz i hodowla gęsi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

w szoku jestem......ze zwykłych gęsi.......gęś podróżniczka8)

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

rabokse Twój post usuwam. W tym wątku rozmawiamy o obecnie trwającym evencie, natomiast klonowaniem możesz pochwalić się w tym temacie: >>klik<<

myszamm lubi to.
  3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Gęsi chyba mnie polubiły, a ja je jeszcze bardziej :D

Stan przywieszek po evencie :) Nie jest źle ;)

4. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Kończą mi się gęsi, kończy się super pasza i kończą się perfumy, normalnie tragiedia. Idę :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ewent nieskończony:cry::cry:

MOD_Cookie* lubi to.
  5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

po długich trudach i znojach w ciągu pół godz. upolowałam 1 szarą:(
    kilka mi uciekło:(

myszamm lubi to.
  6. abask

abask Komandor forum

Maryniu... Ja nie robię tego eventu wcale więc ciesz się, że zrobiłaś chociaż "kawałek" ;)))

onkapinka lubi to.
  7. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

witam Wszystkich południowo event zakończyłam stan przywieszek 8 szt. najwyższa gąska w pasku podróżna a teraz tak dla sportu:

8. rexa1111

rexa1111 Forumowy żółtodziób

mam taką samą sytuacje jak ty, myślę że dzisiejsze bb to ściema a to właściwe przy którym można zrobić event będzie w piątek pozdrawiam

janafarm lubi to.
  9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Na event miałam zapas 320 SP i wczoraj wieczorkiem spokojnie udało mi się zakończyć event. Stan przywieszek w stodole wygląda obiecująco:
    A klonowanie w ogóle mi się nie udaje :( Przeskoki maksymalnie o 3, oszczędzam SP na kolejny evencik ;) Powodzenia tym, co jeszcze klonują! :)

10. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Fart8)

11. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

U mnie ze zwykłych gąsek trafiła się jedna dzika gęś i za innym razem jedna złota gęś :) jeszcze nigdy tak nie trafiłam, ale zebrałam już chyba 4 rzuty po 27 oaz, poza tym normalne pojedyncze przeskoki :)

12. *ewa*

do tej pory uzbierałam "całą" 1 przywieszkę:(

myszamm i MOD_Cookie* lubią to.
  13. myszamm

co tak tanio ta strażnicza poszła? a ja nie zdążyłam jej kupić :cry::cry::cry::cry::cry:

piotrs i AngelGina lubią to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

walizki już sie produkują w dwóch fabryczkach ;) do trzeciej brakuje mi jednej przywieszki ;) kiedys tam sie znjadzie albo wypadnie. teraz koloruje małpki bo jeszcze 10 wyjców potrzebuje a na farmie kozy się bzykają ;)

15. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

to ja mam już 9 przywieszek, ale event ukończony i chyba kończę klonowanie, żeby zostawić sobie sp. gdyż ciężko mi się ją zbiera :)

myszamm lubi to.
  16. Megan

Megan Komandor forum

Przywieszek mam 9 szt, jedna fabryczka walizek stoi i od wczoraj produkuje walizeczki, nigdzie nie spieszy mi się z podróżą, wiec poczekam cierpliwe aż wyprodukuje mi na urlop dużą walizę;)

Jeżeli chodzi o event, to mam zrobione 4 pełne zadania, zostały mi się dwa, mam nadzieje, że najwyżej w jutrzejszym BB uda mi się zakończyć.

Dzisiejszy najlepszy przeskok a tak to przeskoczy o jeden lub dwa poziomy.

Przy okazji mam pytanie, czy wszystkim też rozsypują się zwierzaki, jak jest efekt końcowy, mam tu na mysli, że w innej kolejności wrzucam do domków a w innym pokazuje się.
    Tu np. gęś białoczelna weszła jako pierwsza a jest na końcu, innym razem jak wrzuciłam dwie w środku, to w wyniku końcowym były przeplatane z innym kolorem.
    Czy kolejność dodawania zwierzaków do domków ma jakieś znaczenie?

17. *ewa*

kurka............przez to polowanie zgłupiałam i nie zrobiłam maxa ceny:(
    trudno,to darmowa strażniczka z drzewa...........

piotrs i myszamm lubią to.
  18. myszamm

czego Ci tam jeszcze brakuje do skończenia misji?

19. piotrs

piotrs Książę forum

ja zdażyłem ;)

myszamm lubi to.
  20. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Coś zaczęło się ruszać u mnie na targu, ale że kwiatuszek musi się pokręcić, to oczywiście nie zdążam 8)
    Tylko 2 szare upolowałam...
    Z klonowania 16 samych szarych 4 bladolice i kilka zwykłych :cry:nic nie chce przeskoczyć. Kiedy ja się doczekam :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.