Event Powietrzny pokaz i hodowla gęsi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

U mnie pojawiaja sie tylko te biale, wyzszych brak8)

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    coś tam maluję na oparach SP, jedynym przeskokiem była dotąd strażnicza ze zwykłych, reszta po kolei idzie, nie chce im sie wyłamywać z poradnika skubanym ;):p
    Świetne zagranie z BB na 24 h , później przerwa i kolejne z wyprz SP, będzie zejście jak sie ludzie wypstrykają (ja się już wypstrykałam xD), raczej kupią:p
    Udało mi się upolować 3 strażnicze w okolicach stówki;)

3. myszulka

myszulka Ambasador forum

A mnie do skonczenia brakuje 1 kanadyjki, z szarych i bladolicej mam cofki, musze wyhodowac 4 bladolice i moze po bozemu sie uda otrzymac ta z kanady. Na targu kolorowych gesi ni widu ni slychu.

-strzalka- lubi to.
  4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Dzisiaj o wiele gorzej niż wczoraj się klonuje - czyli standard.
    Żadnego przeskoku - tylko jedna w górę i zwrot zwykłych :(
    Wciąż nie upolowałam nic na targu :cry:
    Chciałabym spróbować miksy z bladolicymi, ale się lękam :p
    Najwyżej co zdobyłam wczoraj to kanadyjka i to w zawrotnej ilości - 1szt. xD no i mam jak większość tą z drzewa
    Czemu jak nic nie widzę na targu - się pytam ? :p Bogaci w SP Farmerzy nie chcą zarobić :p
    Ja jestem do tego eventu wyjątkowo źle przygotowana, bo na początku miałam tylko 234 SP 8)
    Event oczywiście dam radę skończyć, ale byłoby mi niezmiernie miło gdybym była miło zaskoczona jakim wysokim przeskokiem, bo na moim lvl od kiedy gram tylko jedyny raz miałam taką przyjemność 8)

5. Majowe

Majowe Baron forum

Coś tam sie na tym targu rusza - upolowałam 2 kanadyjki, 2 bladolice i 3 szare :)

zagma lubi to.
  6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Och Ty! Zazdraszczam :p
    Ja do tej pory nie potrafię sprawdzić, na którym jestem targu :oops:

7. Majowe

Majowe Baron forum

Ale to w ciągu godziny, więc już mnie gałki bolą i palce od ciągłego odświeżania xDxDxD Ale dziecko śp;i, więc nie mogę się wziąć za sprzątanie - to przy kawce nic innego do roboty nie ma... W dodatku za oknem szaro i 17 stopni :cry:

Kolejna szara i strażnicza :inlove: Drożeją ;)

Ostatnie edytowanie: 9 lipca 2015
  8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

U mnie taka fajna pogoda, bo jest chłodniej (a ja już zmęczona upałami i poparzona słoneczkiem:cry:) ale na ulewę się nie zapowiada - w sam raz na aktywny dzień :)
    W temacie - ja od wczoraj jak wchodzę do gry to poluje na te gąski, ale tylko raz mi mignęły przed oczami 4szt białoczelnych, których nie dogoniłam. Ani przeskoku, ani okazji na targu...ale przynajmniej wybudowałam jedną fabryczkę z walizkami wczoraj :)

9. mieczu

mieczu Baron forum

hej, właśnie upolowałem na targu gęś strażniczkę za bagatela "0,10 SG" (słownie: jedna dziesiąta sianogrosza), nie zdążyłem z wrażenia zrobić zrzutu...
    powiedzcie mi: jaki ma cel ktoś kto wrzuca taką gęś za taką sumę na targ??

AgiFarm83 i Kasialka lubią to.
  10. Majowe

Majowe Baron forum

Przekazanie z farmy na farmę... Ale ktoś musi być wściekły xDxDxD

11. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

A u mnie są same szare :p wszystkie kolorki jakieś takie szare... :D :D :D

A nawet jak nie będą szare, to i tak mnie na nie stać nie będzie. Bida na mojej farmie, oj bida.

Majowe lubi to.
  12. Majowe

Majowe Baron forum

Właśnie muszę trochę dorobić, bo sg zabraknie na te gąski... :)

Kolejna strażnicza... Już po 152000sg...

13. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Event zakończony, zrobię jeszcze parę sztuk, żeby wrzucić na targ :)

14. Tygrysek901

A w ogóle to zła na siebie jestem, bo mi się dni pomyliły i myślałam, że event zaczyna się dziś dopiero. I przegapiłam większość BB ;(
    No ale z drugiej strony i tak sobie za dużo nie pokoloruję, bo SP mam tylko 108 :(

15. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Nic straconego, jutro od 18.00 nastepne BB;)

16. Tygrysek901

Tylko już SP nie będę mieć na nie! :p

17. Majowe

Majowe Baron forum

Pakieciki są ;):pxD

18. Tygrysek901

A tam pakieciki... Wiecie ile te pakieciki kosztują w przeliczeniu np. na pączki? - górę. xDxDxD

deadwing, zagma oraz Majowe lubią to.
  19. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Brakuje mi jeszcze jednej kanadyjskiej gąski a wpadła taka xD SP mam jeszcze 20 szt :oops:

Pozdrawiam i życzę powodzenia w polowaniach :)

20. Majowe

Majowe Baron forum

Poprzez własne miksy i polowanie, mam pnącze i produkuję walizki, ale teraz musze upolować itemy na to pnącze xDxDxD

Kasialka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.