Event Powietrzny pokaz i hodowla gęsi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 7 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

gratulacje

kropelka04 i AgiFarm83 lubią to.
  2. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

o to tak samo jak ja. ryby mnie zawiodly i robie sobie przerwe

3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję :)

4. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

kochana jesteś mistrzynią eventową xD nie dość że skończone to jeszcze gęsi masz prawie o 22 razy więcej ode mnie :p

kropelka04, myszamm oraz juliuszka lubią to.
  5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Mój najlepszy okaz ;)

AgiFarm83, gratuluję :)

6. multas

multas Czeladnik forum

Miałem już nic nie pisać ale ....
    I właśnie o ton wypowiedzi mi chodziło i cała Twoja wypowiedź dokładnie podsumowała to o co mi chodziło.A to co posiadam i na co mnie stać zależy tylko wyłącznie od mojej pracy na farmie i nigdy nie twierdziłem że jest inaczej. I nic w życiu za darmo nie dostaje bo jak się mówi to teraz za darmo nawet lać nie chcą ;) Proszę czytać ze zrozumieniem.Bo są gracze którzy naprawdę się starają i ciężko pracują a wzamian mają jakoś mizerne tego skutki. A że są problemy np. z wypadajkami u różnych graczy od dawien dawna się mówi na forum przy każdej okazji takich eventów. Z drugiej strony BP także się uczy od nas graczy i może wyciąga wnioski z tego narzekania. Przykładem może być BB w trakcie tego eventu. I sorry ale nie do wszystkich ta "ironia" była odebrana w pozytywnym aspekcie. Pozdrawiam.

7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

rozgrzalem moj serwerxD

8. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Cudo:music:
    Gratki:D

kropelka04 i -norbijas- lubią to.
  9. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję :) Pięknie :) Gratuluję :)

kropelka04 i 0olimpia0 lubią to.
  10. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

A ja zwijam domki, bo u mnie chyba zapomnieli włączyć BB.-.- Ustawiłam ponad 20 oaz i nie dostałam nawet bladolicej gąski :cry::cry: W dodatku nie mam ani jednej skrzynki i ani jednej przywieszki (czy tam zawieszki). I gdzie tu sprawiedliwość??:p

11. juliuszka

juliuszka Generał forum

MISZCZ :)

12. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

kiedyś pęknę z zazdrości patrząc na te Twoje miksiki - jak nie pandy to teraz gęsi ;) Gratuluję!

kropelka04, .Farmeria. oraz -norbijas- lubią to.
  13. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dzieki:)
    to nie ja to serwer xD;)

14. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

A nawet Miszcz nad Miszcze :)

15. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dobremu farmerowi samo rośnie ;)

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No bylebyś go nie przegrzałxD. Gratulacje;) U mnie najlepsze bladocośtam, ale..... ja dopiero truchtamxD

Ostatnie edytowanie: 8 lipca 2015
  17. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

witam u mnie slabo to klonowanie wychodzi,ale za to mam juz 2 fabryczki walizek,caly czas klonuje to moze sie poszczesci

kropelka04 lubi to.
  18. piotrs

piotrs Książę forum

gratuluje !

-norbijas- lubi to.
  19. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Dziękuję :)

kropelka04 lubi to.
  20. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam "gesiowo". upaly odpuscily to teraz wypada sobie temperature podniesc krotkim "gesim" BB;) ja chyba odpuszcze, mam malo sp, wiec nie bardzo byloby z czym poszalec. pewnie kupie kolorowance na targu (jak sie juz pojawia:p) mistrzom gratuluje super przeskokow - az oko ciesza :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.