powiekszenie pola do uprawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sabiba15, 16 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sabiba15

sabiba15 Hrabia forum

można odblokować jakoś pozostałe pola do uprawy roślin eventowych?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, wszystkie informacje znajdziesz w poradniku: Poznaj dinozaury:

"Polana jest podzielona na 2 obszary, na każdym można umieścić po 81 małych poletek. Na jednym (po lewej stronie polany) można uprawiać wyłącznie amonitkę, na drugim (po prawej) - czaszkowiec.

Na starcie eventu wybieracie którą z roślin chcecie siać jako pierwszą i zgodnie z wyborem automatycznie odblokuje się pole do uprawy danej rośliny.

Poniżej polana eventowa zależnie od dokonanego wyboru (po kliknięciu w grafikę wyświetli się ona w pełnym rozmiarze).
    Polana - wybrano amonitkęPolana - wybrano czaszkowiec
    [​IMG][​IMG]
    Plansza zadań po wyborze amonitkiPlansza zadań po wyborze czaszkowca
    [​IMG][​IMG]

Zgodnie z dokonanym wyborem otrzymacie zestaw 24 zadań. Po wykonaniu zadania nr 11 automatycznie odblokuje się drugi z obszarów na polanie i od tej pory będziecie mogli siać obie rośliny."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Merrick

Merrick Moguł forum

ten event jest zły pól nie da się po swojemu postawić bo się przestawiają albo usuwają ja się pytam to ja mam je ustawiac a może nie ja >:(nie lubie ingerencji

4. SMOD_Atena

Merrick usuń proszę wszystkie pola i ustawiaj ręcznie od nowa, kombajn ustawia "po swojemu". Na przyszłość warto przejrzeć dział bo była już o tym mowa.

sabiba15 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.