powiadomienia "push"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yvonnege_, 27 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Gdzie się to ustawia? Weszłam w informacje o witrynie, ale nie znalazłam tego.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

yvonnege tak jak jest napisane i pokazane w OO:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Tak, dalej nie wiem jak wejść do tych ustawień. Miałam to okienko, ale chciałabym zmienić to co kliknęłam i nie wiem jak. Okienko powtórnie nie pokazuje się.

4. SMOD_Atena

Z jakiej przeglądarki korzystasz?

5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Firefox
    Jak wprowadzacie jakieś zmiany to powinno być opisane jak się wchodzi do ustawień.

Ostatnie edytowanie: 27 lipca 2017
  6. SMOD_Atena

Masz przed paskiem adresu literkę "i", tam znajdziesz opcję ustawienia uprawnień do domyślnych.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Tak, właśnie na samym początku o tym napisałam, że w to weszłam i nie mogę znaleźć tego ustawienia.
    Zrób z łaski swojej screena jak to się robi, albo opiszcie to w FAQ. Znalazłam coś takiego: wyświetlanie powiadomień, ale nie wiem czy to o to chodzi

8. deaemeka

deaemeka Generał forum

ja miałam to samo ,ale na chrome......wyczyściłam ciasteczka,zalogowałam się ponownie i okienko się pokazało.
    Może to samo u Ciebie poskutkuje...

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

yvonnege_, zerknij w drugą ikonę grafiki.
    Tak wygląda ikona zablokowanych powiadomień (podobna do ikony czatu, tyle, że tu przekreślona).
    ScreenHunter_1404 Jul. 27 15.38.jpg
    Jeśli kliknęłaś nie otrzymuj powinna być widoczna.

EDIT:
    po kliknięciu w ikonę kieruje do "więcej informacji",a potem "bezpieczeństwo" .

10. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Tak, dopiero po kliknięciu na blokuj mam taką ikonkę poprzednio niestety nie było ( zaznaczałam "pytaj"). Czyli wyjaśniło się dziękuję, proszę zamknąć

11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Czyli się udało, dziękuje również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.