powiększenie farmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wbgosia, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

mam pytanie.czy twórcy gry maja zamiar powiększyć farmę?????gram juz 4 lata i zaczyna mnie już ta gra wkurzać.co chwila nowe zagrody,warsztaciki,drzewa tylko gdzie to wszystko kłaść????ja mam mnóstwo rzeczy w pasku bo nie mam miejsca żeby coś postawić,bo przecież muszę mieć miejsce na sianie.co event to jest ciągłe usuwanie wszystkiego i tak co chwila.jakby tak postawić wszystkie zagrody,warsztaty i drzewa to na sianie nie ma wogóle miejsca.to się robi bez sensu żebym ja musiała myśleć co mam postawić a co nie.nie po to sie wygrywa różne rzeczy żeby trzymać je w pasku a potem się okazuje że są potrzebne do jakiegoś eventu a ja tego nie mam bo nie miałam gdzie postawić.farma się sama nie rozciągnie...

Anuszki lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Każdy z nas boryka się z podobnym problemem :) Wiem, że często trzeba się troszkę "pogimnastykować", aby wszystko ogarnąć, przygotować się do eventu itp., ale można sobie z tym poradzić. Na chwilę obecną wiadomo, że za jakiś czas, do gry ma być wprowadzona Rafa koralowa. Informacja o tym zamieszczona jest w Biuletynie: KLIK.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

dziekuje

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo proszę, choć domyślam się, że nie za wiele pomogłam ;) Pozdrawiam i zamykam wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.