potworny pomidor

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 1Malgorzata1, 18 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1Malgorzata1

1Malgorzata1 Czeladnik forum

witam serdecznie wszystkich farmerowiczów ;
    kochani zwracam się z wielką prośbą o pomoc , biorę udział w evencie seans horrorów .., i utknęłam na trzech potwornych pomidorach ;( to już ostatni samochód, myślałam ,że uda mi się bez problemu ukończyć ten event a tu przykra niespodzianka, czy istnieje jakaś możliwość abyście podesłali mi kilka tych pomidorków ? bardzo proszę pomóżcie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj 1Malgorzata1.

Nie ma niestety możliwości wysłania Graczowi potwornych pomidorów.
    Zajrzyj proszę do Inwentarza/Towar konsumpcyjny. Być może masz np. Skrzynia z upiornymi przedmiotami II lub Skrzynia z upiornymi przedmiotami III, w których losowo może trafić się potworny pomidor.
    Do zdobycia była też Skrzynia nocy pełni księżyca V, z której można losowo otrzymać zagrodę potwornych pomidorów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. 1Malgorzata1

dziękuję za odp., no niestety nie posiadam takowych skrzyń,na chwilę obecną otworzyłam wszystkie skrzynie i ani jednego pomidora ;(
    przykro mi bo zainwestowałam sporo super nawozu, czasu ... a może istnieje możliwość odkupienia od kogoś tej zagrody? zależy mi na skończeniu tego eventu a nie dam za trzy pomidory 690 florenów bo mnie na to nie stać ;( proszę pomózcie

4. SMOD_Atena

Przykro mi ale w tym momencie nikt nie jest w stanie Ci pomóc. Zagrody można otrzymać od innych Graczy jedynie podczas minieventu Gift&Trade.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. 1Malgorzata1

ok rozumiem, nic muszę pogodzić się z porażką ;( dziękuję

6. SMOD_Atena

Bardzo mi przykro :(
    Na przyszłość warto przed rozpoczęciem wykonywania zadań zapoznać się z poradnikiem i wszystkimi wymaganiami.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.