Opinie Potężny rok misja z zadaniami na czas

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mania4691

mania4691 Ekspert forum

Rozumiem, że można siać rośliny wymagane do eventu, na każdej łące farmy (oprócz Bahy), jeżeli nie zależy nam na wypadajkach, bo one lecą tylko z głównej łąki.

hiacynta i bogusiania lubią to.
  2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Myślę, że tak jest. Można siać na wszystkich polach farmy, misja trochę trwa, więc powinno się na spokojnie wysiać roślinkę i jeszcze coś dłuższego na wypadajki.

Ja czekam do wieczora na szarłat, który na głównej farmie jeszcze kiełkuje, na dzikiej mam już gotowe do zebrania neonowe, różowe i czerwone zagrody myszy, na reszcie miejsca rośnie orzech laskowy i jeszcze na polanie mam orzech posiany :)

3. mania4691

mania4691 Ekspert forum

Dziękuję za info.

hiacynta, bogusiania oraz AngelGina lubią to.
  4. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Nie podoba mi się event kolidujący z innym eventem. Ile jeszcze wszystkiego naraz?? Nie każdy ma super nawozy, dopalacze, pnącza i hektolitry kropel, śmigieł czy czego tam jeszcze>:(

Na razie wystawiłam kaczki na dzikiej. Czy co do miejsca zbioru są też jakieś od czapy obostrzenia?

5. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Wesołych Świąt z bardzo wietrznej Belgii. Z trudem ale zaczęłam ewent a wcześniejszy jeszcze się robi między jednym a drugim smakolykiem

6. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Wesolych, z rownie wietrznej i dzis nawet mroznej Holandii.
    Nie robie eventu, wole pospacerowac na wyjazdowych swietach.

7. memlak

memlak Wyjątkowy talent

To i ja Wesołych:D przy granicy z Holandia z basenów termalnych w Bad Bentheim w Niemczech:)
    Jeszcze robię event ale już na spokojnie.

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2025
  8. gera2010

gera2010 Mieszkaniec forum

Przycisk "start" włączony, kaczki zebrane a zadanie nie zaliczone!!!! Czy tu jest jakiś cwancyk?

Eventów napszczone, gra się wiesza... Czyżby jest jakiś limit eventów do wyrobienia do końca roku?

Masakra.

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2025
  9. twardy81

twardy81 Komisarz forum

10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Czy tylko ja się pomyliłam i zamiast posiać orzech laskowy postawiłam drzewka xD?

hiacynta lubi to.
  11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

na start na głównej szarłat pod wylotki

dzika 21 zagród kaczki różne i 21 myszy różne
    na noc orzech laskowy
    rano przebiśnieg

w slotach diamentowych dla ''inne'' potem dla kwiaty + pnącza
    zaliczone [​IMG]

12. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Eventu nie robię i przypominam o Konkursie ;) --> TU

hiacynta i bogusiania lubią to.
  13. Dzidka48

Dzidka48 Czeladnik forum

jak zdobyć orzech laskowy

hiacynta lubi to.
  14. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Jest ro roślina na Farmie na 63lvl, można ją kupić w czerwonym koszyku.

15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Duże przegięcie ze strony BP. Czasowy zbiór myszy - zadanie odpalone, dwie menażerie z myszami (neon + róż). Zebrałem poza domem na Farmerama mobile w telefonie, wróciłem do domu, odpalam kompa i zadanie nie zaliczone. A że czas leci więc SP poszła w ruch. Żenada i kolejna kpina z Graczy.

16. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie już po evencie. Pozdrawiam i życzę powodzenia

17. memlak

memlak Wyjątkowy talent

Dzięki, również pozdrawiam:)
    Event zrobiony bez komplikacji, pnącze przyda się ;)

18. TakaJa

TakaJa Okazjonalny autor

Ja chyba nie skończę eventu, brakuje mi 29 sztuk klepsydry. Dojrzewają przebiśniegi, ale z nich pewnie wyleci garstka. Gdyby ktoś poratował mnie klepsydrą w postaci prezentu, to będę bardzo wdzięczna. Mój nick w grze to marcelekd

19. mania4691

mania4691 Ekspert forum

Możesz w Oazie hodowlą dorobić klepsydry, jeśli masz super paszę.

20. TakaJa

TakaJa Okazjonalny autor

O! Rzeczywiście mało mam, ale może się uda, dzięki. Wróciłam po latach i od nowa czytam poradniki

hapsak89 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.