Opinie Poszukiwanie skarbów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Proponuję na przyszłość przeglądać poprzednie strony (choćby pobieżnie a jak znajdziesz post, który Cię interesuje, to wtedy przeanalizować go dokładniej) - nie jest to bardzo czasochłonne zajęcie a naprawdę warto;)

Bodaj ostatni zbiór dłuższego badyla za 5 godzin i nie wiem co siać na wylotki8) Ach, jak ja uwielbiam to utrudnianie życia przez BigPoint8)xD:cry:xD Ale nie będę ukrywał, trochę się zrekompensowali:p Kręciłem około 20 razy kołem imprezowym i dostałem 2 bonusy 100% na uprawy:D:p

2. mentor_44

mentor_44 Forumowy żółtodziób

wypadajki wypadajkami ale jak zrobić coś co pojawia się tak żadko w młynie a trzeba tego tak dużo.To jakieś chore bo powinno pojawiać co chwilę a przynajmniej w chwilę po tym jak podam do zrobienia do młyna.A ja czekam godzinami i nic.Drugi dzień robię i nie mam jeszcze 100 a potrzeba ponad 1000. to jakiś chory ewent.

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Pnącze też już mam.:)
    Siałam najpierw dłuższą roślinę, a na noc warzywa. Do siania krótszej brakuje mi 88 wypadajek, to dzisiaj już zacznę, ale nie wiem kiedy skończę.:D

Acha . . . roślinek na rozsiew na razie będę miała 35.:)

4. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Tomeczku popełniłem dwa błędy = raz nie czytałem wcześniejszych postów, dwa w mojej wypowiedzi nie postawiłem pytajnika bo to miało być pytanie. Czasem tak się zdarza.

5. wiesmanokubo

wiesmanokubo Młodszy ekspert

Bardzo słabo lecą wypadajki względem potrzebnej ilości. Chyba bym się musiał spłukać ze wszystkich zapasów, żeby dojść do tego Piccolo :p

6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

473/990 słabo trochę, ale może do pnącza jakoś dojdę

7. ztomcio76

ztomcio76 Okazjonalny autor

999 wypadajek... nie widzę chyba szans dla mnie na pnącze :(

8. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

brakuje 90 do pnącza zobaczymy czy dam radę

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  9. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

W młynie robimy nasiona które trzeba potem posiać na plantacji. zrobione 5 sztuk na początku siejemy na dużych polach z samolotami. Drugi zbiór na podwójnych też z samolotami, a potem na małych.

10. itsBREAK

itsBREAK Forumowy żółtodziób

oj coś czarno to widze
    nie mam lasu jeszcze odblokowanego i na jednej polanie sieje
    brakuje wszystkiego - ma ktoś pożyczyć na 2 dni chutney , oddam najszybciej jak będę mogł
    moze zarzucic komuś wypadajka ? mam pare wolnych prezentów

11. marysiad8

marysiad8 Książę forum

z wypadajkami to jakaś ściema
    nie ma szans na zdobycie tylu sztuk
    chcą aby kupować za realne pieniądze
    skandal

12. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Jeżeli masz zapasy SN to nie widzę problemu.

A co ty w ogóle kręcisz w tym młynie? Wystarczy ukręcić 5 i rozsiewać.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 maja 2021
  13. vencja

vencja Młodszy ekspert

napisz sówkę do podrzucę.:)
    435 wypadajek do drugiej częśći:)

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  14. krasnoludek10

Posiana karnegia od 00:00, więc dłuższy badyl skończę siać wieczorem.

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2021
  15. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Ustawiam na 5,15 godziny produkcję jakiejś paszy, jako drugą wstawiam te 5 zwoje, czyli na stanie mam 0, po pięciu godzinach dopisują znowu 5 szt. Krzyżykiem usuwam te wystawione wcześniej 5 szt i mam już 10 szt. Powtarzam to w kółko. Musisz tylko pamiętać aby nie przekroczyć czasu.

Tak lepiej, ale nie zwróciłam uwagi na rodzaj rośliny ale na czas. Po zbiorze wyskoczyło 149 zwojów. Za godzinę zbieram wspięgę, ile będzie nie wiem, to loteria.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 maja 2021
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.

Z prośbami o przedmioty eventowe czy prezenty codzienne zapraszam do odpowiednich wątków w dziale: Giełda - ogłoszenia graczy.

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  17. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

Pnącze będzie dzisiaj ale do Piccolo długa droga mam sporo SN ale czy jest sens dla kota w worku sypać tyle SN , więc chyba odpuszczę zrobię ile się da bez szaleństw

18. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Następny ewent dla bardzo zasobnych farmerów żeby zdobyć pnącze brakuje mi 450 wypadajek a gdzie reszta :cry:

19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Lilka41, usunęłam Twój nie związany z eventem post.

Z eventem walczę. Właśnie dotarłam do drugiej rośliny, ale do końca (czyli do Piccolo) brakuje 950 sekretnych wiadomości...

20. krasnoludek10

Na ten moment mam 40 zwojów. Zbiór około 19. Ostatni zbiór kwiatu około 23.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.